Components

Alle UI-componenten die je nodig hebt om een superieure checkout te creëren die jouw conversie verhoogt en de drempel voor klanten verlaagt om zijn of haar bestelling te voltooien.

Creëer een superieure checkout

Verhoog conversie en verminder frictie
Controle over elk element van je branded checkout
Voldoe aan de Europese betaalrichtlijnen
Gemakkelijke integratie

Blijf trouw aan je merk, word vertrouwd door klanten

“Ik merkte een verhoging in mijn conversie nadat ik Mollie Components had geïntegreerd. Klanten niet langer van de ene naar de andere hosted-pagina omleiden om betalingen te verwerken, maakt een groot verschil.”

Armin Yazdani

“De flexibiliteit van Mollie Components is fantastisch. Mijn checkout flow moet passen bij de rest van mijn website en ik wil mijn klanten een vlotte betaalervaring bieden — zeker wanneer ze voor het eerst bij mij shoppen. Met Mollie Components kan dat.”

Oscar Diele

“Mollie Components geeft me gemoedsrust, want ik weet dat ik automatisch voldoe aan de Europese betaalrichtlijnen zonder dat ik er zelf iets voor moet doen. De persoonlijke gegevens van mijn klanten worden correct verwerkt, iets waar ik me dus geen zorgen meer over moet maken.”

Jamahl Schoonhoven

Verhoog je conversie en verlaag frictie voor de klant

Met Mollie Components kan je veilig kredietkaartgegevens verzamelen zonder dat je de gevoelige informatie moet opslaan. Zo elimineren we de risico’s voor jou én verlagen we de drempel om iets te kopen voor jouw klant. Vermijd dat jouw klanten van de ene naar de andere externe hosted pagina worden gestuurd, en zie hoe jouw conversie groeit.

Verhoog het vertrouwen met een branded checkout experience

Het vertrouwen van jouw klanten is enorm waardevol — én cruciaal tijdens de betaling. Stel jouw klanten gerust met een consistente checkout die matcht met de look én feel van jouw website. Van de grootte van het lettertype tot kleur, spatiëring en layout: geef jouw klanten een gestroomlijnde betaalervaring die ze kunnen vertrouwen.

Voldoe automatisch aan PCI DSS

Voldoe automatisch aan PCI DSS en andere Europese betaalrichtlijnen. Je hoeft je geen zorgen te maken: de gevoelige informatie van jouw klanten is in goede handen — zonder dat jij er iets voor moet doen.

Integreer Components nu - zo doe je dat:

Mollie Components is beschikbaar op alle toonaangevende platformen, zoals LightSpeed en WooCommerce, en kan gemakkelijk geactiveerd worden via een plugin. Je kan jouw checkout ook verder personaliseren door Components te implementeren met onze API. Ga naar ons Help Center voor meer informatie.

Klaar? Groeien maar.

Ontdek waarom Mollie Components de beste keuze is voor jouw business. Neem vandaag nog contact met ons op!