6 manieren waarop Mollie je bedrijf vooruit helpt

Mollie, dat is meer dan enkel betalingen

Speelde je vroeger vaak videospelletjes, dan weet je vast alles over cheatcodes: vooraf ingestelde hacks waarmee gamers een schijnbaar onverslaanbaar level onder de knie kunnen krijgen, of zelfs de manier waarop een spel werkt kunnen veranderen.

In het bedrijfsleven heb je helaas geen cheatcodes. Een eenvoudig patroon dat je keer op keer kan gebruiken om te winnen bestaat dus niet. Groei stimuleren vergt hard werk, plus engagement om voortdurend te verbeteren waar je mee bezig bent.

Wil je vlot naar het volgende level geraken, dan kan het helpen om samen te werken met de juiste partners. Ons doel bij Mollie? Een essentiële partner zijn voor jouw bedrijf. Dat doen we aan de hand van onze eenvoudige betaaloplossing, waarmee je gemakkelijk meerdere betaalmethoden accepteert, je conversie verhoogt en een scala aan geavanceerde features op je bord krijgt.

Maar er is meer. We mogen dan betaalspecialisten zijn, we hebben ook nog heel wat andere producten en handige features in huis die je groeiproces kunnen ondersteunen. Ontdek hieronder wat we te bieden hebben — en waarom onze klanten fan zijn.

Service en support

We zijn gek op robots, zolang ze maar in films en boeken blijven. Als het om contact met klanten gaat, geven we de voorkeur aan een menselijke aanpak. Daarom spreken onze support teams meerdere talen en staan ze altijd klaar om je te helpen. Je kunt ze telefonisch bereiken, maar bijvoorbeeld ook via Slack – en die toegankelijkheid zie je terug in onze goede online ratings. Bijvoorbeeld op Trustpilot.

Mollie Customer Support team

De support die we bieden gaat verder dan enkel problemen oplossen. We overleggen ook met onze klanten en leggen hen uit hoe ze betalingen kunnen gebruiken om hun bedrijf te laten groeien. Dankzij onze 99,95% uptime en solide oplossingen in geval van een storing kunnen klanten steevast op ons vertrouwen.

Wat onze klanten zeggen:

“Ik heb een goede band met onze toegewijde customer success manager bij Mollie. Ze voorziet me van advies en insights over hoe ik betalingen kan gebruiken om het bedrijf te laten groeien. Die insights verkrijgen en een goede relatie ontwikkelen met iemand bij je payment provider, dat is van onschatbare waarde.”

— Jamahl Schoonhoven, oprichter en CEO van Dr. Blend.

Zakelijke insights en betalingen beheren

Betaald worden, dat is altijd goed. Betalingen eenvoudig beheren en data gebruiken om je bedrijf te verbeteren, dat is nog beter. Daarom creëerden we het Mollie Dashboard en de Mollie-app.

tableau de bord Mollie

Ons interactieve Dashboard laat overzichtelijk zien welke bedragen je bedrijf binnenkomen, en welke eruit gaan. Ook kun je in het Dashboard realtime betalingen beheren, data inzien en rapportages uitdraaien. Zo houd je volledig het overzicht over je betalingen, en krijg je gedetailleerde informatie over betalingen, subscriptions en je klanten. Zelfs refunds maak je makkelijk aan in het Dashboard.

Mollie dashboard 2

In het Dashboard kun je ook periodes vergelijken, zodat je de groei van je bedrijf kunt bijhouden en je strategie eventueel kunt aanscherpen. Je kunt ook zien hoe snel je business zich ontwikkelt, en eenvoudig analyseren wat wel en niet werkt.

Wil je betaalgegevens exporteren voor je boekhouding? Ook dat kan via het Dashboard. Je kunt alle data exporteren naar de accounting software van jouw keuze.

Wat onze klanten zeggen:

“Dankzij Mollie zien we de drukte aankomen. We gebruiken het Dashboard en de statistieken die we daar vinden om ons voor te bereiden op wat eraan komt.”

— Anne Vedder, Vedder & Vedder.

De Mollie-app

Onderweg je betalingen managen? Geen probleem — dat kan met onze app. Je houdt gemakkelijk de vinger aan de pols vanaf je Android- of Apple-toestel, waar je ook bent. Gebruik de app om op de hoogte te blijven van betalingen die binnenkomen, je transacties te tracken en je huidige saldo te bekijken.

Mollie app 3

Je kan de app ook gebruiken om betaalverzoeken in meer dan 25 valuta te versturen (via WhatsApp, e-mail en andere populaire kanalen), ter plekke betaald te worden via QR-codes, volledige of gedeeltelijke refunds te creëren en de groei van je bedrijf te volgen en meten.

Wat onze klanten zeggen:

“Sinds we met Mollie werken krijgen we negentig procent minder vragen over refunds. Klanten krijgen hun refunds nu twee dagen eerder dan voorheen. Dat heeft een grote impact gehad op het bedrijf.”

— Esther van Bezooijen, LaDress.

Handige integraties en features

Werken met Mollie, dat maken we zo gemakkelijk mogelijk — al vanaf het moment waarop je je aanmeldt. Dat begint met eenvoudige onboarding, waardoor je zo snel mogelijk kan beginnen met betalingen accepteren. Eens je gebruikmaakt van Mollie, voeg je nieuwe betaalmethoden toe met één klik.

Plugins en integraties

Zoals we al zeiden: werken met Mollie maken we zo eenvoudig mogelijk, zodat jij je kan focussen op de groei van je bedrijf. Daarom bieden we je meer dan 120 krachtige plugins en integraties — inclusief tools voor boekhouding, facturering en subscriptions. Voeg vlot integraties toe of verwijder ze weer, en creëer zo je eigen tech stack. Vereenvoudig je financiën met eenvoudig te integreren accounting– en boekhoudsystemen.

Mollie integrations 4

Betaalverzoeken

Ook bij betaalverzoeken staat gebruiksgemak centraal. Met betaalverzoeken genereer je met slechts een paar klikken een betaallink, zodat je klanten kunnen betalen via het kanaal dat zij verkiezen. Mollies betaalverzoeken zijn volledig aanpasbaar aan jouw behoeften — en aan die van je klanten.

Creëer, beheer en automatiseer betaalverzoeken vanuit je Mollie Dashboard, of integreer onze API-gebaseerde oplossing. Data toont aan dat betaalverzoeken via de Mollie-app vijftig procent sneller werden betaald — en dat op slechts zes maanden tijd. In diezelfde periode steeg het aantal geopende en betaalde betaallinks met meer dan zeven procent. Met andere woorden: het werkt.

Payment request through Mollie 5

Betaalverzoeken helpen je sneller betaald te krijgen, gemakkelijk van online naar offline te gaan en de desktop-naar-mobiele flow zo moeiteloos mogelijk te maken.

Wat onze klanten zeggen:

“Mollies voorwaarden waren goed, en ze boden een kant-en-klare oplossing voor onze betaallinks. Mollie staat altijd voor ons klaar en heeft veel ervaring met bedrijven die in dezelfde fase van ontwikkeling zitten als wij. Ze weten dus exact wat we nodig hebben om te groeien. De zichtbare verbetering in onze conversie is daar het bewijs van.”

— Thomas Harteveld, 12GO Biking.

Mollie: Grow your way.

Mollie wil een onmisbare partner zijn voor je bedrijf. Ook je toekomst houden we daarbij in gedachten. Op dit moment zijn we namelijk druk bezig andere financiële diensten te ontwikkelen om je bedrijf de komende jaren te helpen groeien. Onze handige betaaloplossing komt met alle toonaangevende en lokale betaalmethoden, een conversie-geoptimaliseerde checkout én geavanceerde beveiliging. Bij dat alles horen transparante prijzen, zonder verborgen kosten of lock-in contracten.

Benieuwd naar meer? Ontdek alles over betalingen met Mollie, of lees meer over onze andere features.

Profitez de meilleurs paiements dès maintenant.