Mollie introduceert Connect

Mollie Connect maakt het mogelijk voor ontwikkelaars om apps te bouwen en klanten in te laten loggen met hun Mollie-account. In feite kan je als developer daardoor heel makkelijk een product op het platform van Mollie bouwen en beschikbaar maken voor al onze klanten. Wij zijn zelf in onze vrije uurtjes al bezig met een nieuw product dat met Mollie Connect gebouwd wordt. Daarover binnenkort meer.

Met Mollie Connect kan je als ontwikkelaar toegang krijgen tot het account van Mollie-klanten. Zo kan je betalingen en refunds doen, maar kan je ook transacties of uitbetalingen uitlezen. Uiteraard dient jouw app hier eerst toegang voor te vragen aan de klant. De klant kan zelf de toegang van apps ook weer intrekken.

Application Fee

Met Application Fee kan je kosten inhouden op de transacties van je klanten. Zo kan je bijvoorbeeld € 1,- servicekosten inhouden op de transactie van de klant, om je eigen kosten te dekken en marge te maken op je product. De combinatie van Mollie Connect en Application Fees maakt het dus mogelijk snel toffe apps te bouwen die omzet opleveren.

Mollie Connect kan je gebruiken voor bijvoorbeeld: ticketingsoftware, fondsenwerving/donatieplatforms, betaallinks, betere metrics (insights), restaurantbestelplatforms, affiliatesystemen, pre-ordersystemen, JavaScript-libraries op Mollie, et cetera.

Profitez de meilleurs paiements dès maintenant.