BigCommerce icon

Mollie & BigCommerce

Boost uw bedrijf met alle bedrijfsfuncties

Categorie

Integratie

Compatibiliteit

Optimized One-Page Checkout

Publicatiedatum

21 juli 2021

Talen

Engels & 4 andere

Creëer een robuuste, gevarieerde shop ervaring zonder concessies te doen aan veiligheid, stabiliteit of schaalbaarheid. De openheid en kracht van het BigCommerce platform stelt je in staat je te richten op de groei van je bedrijf.

Mollie voor BigCommerce voegt hieraan een belangrijke succesfactor toe: een eenvoudig te installeren, eenvoudig te gebruiken, aanpasbare betalingsgateway die net zo robuust is als BigCommerce zelf.

Bevorder groei, niet complexiteit

In een paar minuten een breed scala van lokale en wereldwijde betaalmethoden, zoals iDEAL, SOFORT, bancontact en credit cards beschikbaar in je BigCommerce webshop. Maak betaling eenvoudig voor klanten en zie de conversie groeien.

Of je nu een gevestigde e-commerce onderneming bent, of net begint, de combinatie tussen Mollie en BigCommerce is geschikt voor iedereen.

Vind Mollie op BigCommerce.

Mollie x BigCommerce

Ontworpen voor gebruiksgemak en snelle installatie, Mollie voor BigCommerce geeft een geweldige betaalervaring met:

Moeiteloze, flexibele betalingen

 • Verbeterde conversie: Met Mollie Components voeren uw klanten hun creditcardgegevens in op de eigen afrekenpagina van je webshop. Ze worden niet meer doorgestuurd naar een andere pagina, een van de grootste conversiekillers ooit.
 • Abonnementen: Beheer je abonnementen met BigCommerce Subscriptions for creditcards.
 • Terugbetalingen: Ondersteuning voor volledige en gedeeltelijke terugbetalingen.
 • Aanpasbare uitbetaaltijden: Stel zelf in wanneer je je geld ontvangt - dagelijks, wekelijks, maandelijks of wanneer je maar wilt.
 • Naadloze betalingswijzigingen: Mollie ondersteunt naadloze terugbetalingen, herbestellingen, wijzigingen en annuleringen. De processen zijn vooraf ingesteld en klaar voor gebruik.

Gelokaliseerde ervaring

 • Lokale taal: Creëer een gelokaliseerde winkelervaring voor de klant. Je kunt met BigCommerce de standaard taal kiezen voor je storefront.
 • Lokale betaalmethoden: De BigCommerce integratie met Mollie ondersteund automatisch de belangrijkste betaalmethoden binnen Europa, zodat jouw klanten kunnen betalen op de manier die zij willen, waardoor een betere winkelervaring wordt aangeboden die conversie optimaliseert.
 • Meertalige ondersteuning: Onze meertalige klantenservice en technische support teams zijn er wanneer je ze nodig hebt. Alle teamleden zijn uitgebreid opgeleid en weten alles van onze producten. Daardoor geven ze duidelijke antwoorden in het onwaarschijnlijke geval dat er iets misgaat tijdens de set-up.

Geen minimumkosten, geen vaste contracten

 • Transparente prijzen: Als verkoper betaal je een vast bedrag voor elke transactie. Er zijn geen opstart- of onderhoudskosten. Het bedrag is afhankelijk van de groote van de webshop, wat betekent dat je ook van de voordelen van Mollie kunt genieten als je net begint. Nog beter, je bedaalt alleen voor geslaagde transacties, wat gebd bespaart op onafgeronde of onvolledige checkouts. What’s more, you only pay for successful transactions, which saves you money on uncompleted or abandoned checkout fees. Read more about Mollie Pricing.
 • Geen vast contract: Om Mollie te gaan gebruiken en alle betaalmethoden binnen handbereik te hebben, is geen vast contract nodig. Door je te registeren bij Mollie zit je nergens aan vast. Je kunt starten en stoppen wanneer je maar wilt.

Gebruiksgemak

 • Gebruiksvriendelijk dashboard: Volg uw bestellingen en betalingen in real-time in uw Mollie Dashboard
 • Eenvoudige integratie: In je BigCommerce webshop, ga naar Winkelconfiguratie > Betalingen and klik op Online betaalmethoden en installeer Mollie met een enkele muisklik.
 • Automatische compliancy: Mollie’s standaarden zijn voorbeeldig, gereguleerd en in overeenstemming met wereldwijde banknormen. Zelfs als de regelgeving verandert, hoef je niets te doen: je voldoet altijd aan de wettelijke eisen.
 • Beschikbaarheid: Mollie garandeert 99.9% beschikbaarheid.

Betreed het nieuwe ecommerce tijdperk met BigCommerce & Mollie.

Bouw een succesvolle webshop door een uitstekende gelokaliseerde winkelervaring te bieden die je klanten verwachten, van het eerste contact tot het afrekenen. Probeer Mollie voor BigCommerce gratis. Geen vast contract. Geen verborgen kosten.

Vind Mollie op BigCommerce.

Integreer lokale en internationale betaalmethodes

Mastercard

Wereldwijd

Visa

Wereldwijd

Maestro

Nederland

paysafecard

Wereldwijd

iDEAL

Nederland

Giropay

Duitsland

EPS

Oostenrijk

PostePay

Italië

Bancontact

België

Cadeaukaarten

Nederland

Resources

Meer informatie ›
Ontdek hoe je Mollie zelf integreert in BigCommerce

Meer informatie ›