Mollie groeit en versterkt leadership team

We versterken ons senior leadership team met Anne-Laure Huin als VP of Engineering en Zaheer Jassat als Head of Product. Welkom Anne-Laure en Zaheer.

Anne-Laure komt van bij Uber, waar ze betrouwbare, veilige en efficiënte betaalervaringen ontwikkelde voor gebruikers en handelaren van het platform. Vóór Uber werkte ze meer dan vijftien jaar bij Irdeto, een cyberbeveiligingsbedrijf voor digitale platforms. Als senior lid van Irdeto’s Engineering Team leidde ze de productontwikkeling van kritieke beveiligingstechnologieën voor video delivery en het opsporen van piraterij.

“Ik kijk er heel hard naar uit om bij Mollie te beginnen. Ik kan me helemaal vinden in Mollies missie om complexe financiële diensten te vereenvoudigen voor bedrijven van elke omvang — en zo de meest geliefde PSP ter wereld te worden,” zegt Anne-Laure. “Mollie heeft een fantastische bedrijfscultuur. Als engineering leader heb ik echt het gevoel dat ik een verschil kan maken, door ervoor te zorgen dat we een goede gebruikerservaring blijven bieden en onze klanten helpen groeien.”

Voordat Zaheer bij Mollie kwam, werkte hij bijna acht jaar bij Banco Santander. Hij begon er als Innovation Lead, daarna werd hij VP Product Management, en uiteindelijk eindigde hij er als Head of Product voor het globale betaalplatform van het bedrijf. Daarvoor was hij consultant bij Fluxx Ltd. en EMC, waar hij bezig was met productstrategieën en innovatie voor merken uit de financiële dienstverlening.

“Ik kijk ernaar uit bij Mollie te komen werken en het productaanbod te bepalen op korte én lange termijn,” zegt Zaheer. “Mijn taak? Onboarding-ervaringen, API’s en risk engines bouwen, om het onze klanten zo gemakkelijk mogelijk maken te groeien via Mollie. Terwijl ik mijn team aanstuur en producten ontwikkel die betrouwbaar, schaalbaar en veilig zijn, komen de behoeften van de klant altijd op de eerste plaats. Op die manier bieden we de best mogelijke klantervaring.”

Om ons voor te bereiden op verdere groei zijn we bij Mollie druk bezig ons team op alle niveaus uit te breiden. Anne-Laure en Zaheer zijn de nieuwste aanwinsten voor ons leadership team, na de benoeming van Susan Wilson als onze Chief Human Resources Officer en Joe Katz als onze nieuwe CFO.

Krijg betere betalingen.