6 manieren waarop Mollie je bedrijf vooruit helpt

Mollie, dat is meer dan enkel betalingen

Speelde je vroeger vaak videospelletjes, dan weet je vast alles over 'cheat codes': dat zijn vooraf ingestelde hacks waarmee gamers een schijnbaar onverslaanbaar level onder de knie kunnen krijgen of de manier waarop een spel werkt zelfs kunnen veranderen.

In het bedrijfsleven heb je helaas geen cheat codes. Een eenvoudig patroon dat je keer op keer kan gebruiken om te winnen bestaat dus niet. De groei van je bedrijf stimuleren vergt hard werk en het engagement om voortdurend te verbeteren waar je mee bezig bent.

Wil je vlot naar het volgende level geraken, dan kan het helpen om samen te werken met de juiste partners. Ons doel bij Mollie? Een essentiële partner zijn voor jouw bedrijf. Dat doen we aan de hand van onze eenvoudige betaaloplossing, waarmee je gemakkelijk meerdere betaalmethoden accepteert, je conversie verhoogt en een scala aan geavanceerde features op je bord krijgt.

Maar er is meer. We mogen dan betaalspecialisten zijn, we hebben ook nog heel wat andere producten en handige features in huis die je groeiproces kunnen ondersteunen. Ontdek hieronder wat we te bieden hebben en waarom onze klanten fan zijn.

Support service

We zijn gek op robots, zolang ze maar in films en boeken blijven. Als het om contact met klanten gaat, geven we de voorkeur aan een menselijke aanpak. Daarom spreken onze supportteams meerdere talen en staan ze altijd klaar om je te helpen. Je kan hen telefonisch bereiken, maar bijvoorbeeld ook via Slack. Die toegankelijkheid zie je terug in onze goede online ratings. Bijvoorbeeld op Trustpilot.

Mollie Customer Support team

De support die we bieden, gaat verder dan enkel problemen oplossen. We overleggen ook met onze klanten en leggen hen uit hoe ze betalingen kunnen gebruiken om hun bedrijf te laten groeien. Dankzij onze 99,95% uptime en solide oplossingen in geval van een storing kunnen klanten steevast op ons vertrouwen.

Wat onze klanten zeggen:

“Ik heb een goede band met onze toegewijde customer success manager bij Mollie. Ze geeft me advies en inzichten over hoe ik betalingen kan gebruiken om mijn bedrijf te laten groeien. Die inzichten verwerven en een constructieve relatie ontwikkelen met een medewerker van je payment provider, dat is van onschatbare waarde.”

— Jamahl Schoonhoven, oprichter en CEO van Dr. Blend.

Zakelijke inzichten in betalingen beheren

Betaald worden, dat is altijd goed. Betalingen eenvoudig beheren en data gebruiken om je bedrijf te verbeteren, dat is nog beter. Daarom creëerden we het Mollie Dashboard en de Mollie-app.

Mollie Dashboard

Ons interactieve Dashboard laat overzichtelijk zien welke bedragen je bedrijf binnenkomen en welke buiten gaan. Je kan er ook realtime betalingen beheren, data inkijken en rapporten opvragen. Zo hou je het overzicht over je betalingen en krijg je gedetailleerde informatie over betalingen, subscriptions en je klanten. Zelfs terugbetalingen kan je met gemak aanmaken in het Dashboard.

Mollie dashboard 2

In het Dashboard kan je ook periodes vergelijken, zodat je de groei van je bedrijf kunt bijhouden en je strategie eventueel kunt aanpassen. Je kan ook zien hoe snel je business zich ontwikkelt, en eenvoudig analyseren wat wel en niet werkt.

Wil je betaalgegevens exporteren voor je boekhouding? Ook dat is mogelijk via het Dashboard. Je kan alle data exporteren naar de accounting software van jouw keuze.

Wat onze klanten zeggen:

“Dankzij Mollie zien we de drukte aankomen. We gebruiken het Dashboard en de statistieken die we daar vinden om ons voor te bereiden op wat eraan komt.”

— Anne Vedder, Vedder & Vedder.

De Mollie App

Onderweg je betalingen beheren? Geen probleem; dat kan met onze app. Je houdt de vinger aan de pols vanaf je Android- of Apple-toestel, waar je ook bent. Gebruik de app om op de hoogte te blijven van betalingen die binnenkomen, transacties op te volgen en je huidige saldo te bekijken.

Mollie app 3

Je kan de app ook gebruiken om betaalverzoeken in meer dan 25 valuta te versturen (via WhatsApp, e-mail en andere populaire kanalen), ter plekke betaald te worden via QR-codes, volledige of gedeeltelijke terugbetalingen te creëren en de groei van je bedrijf te volgen en meten.

Wat onze klanten zeggen:

“Sinds we met Mollie werken krijgen we negentig procent minder vragen over refunds. Klanten krijgen hun terugbetalingen nu twee dagen eerder dan vroeger. Dat heeft een grote impact gehad op het bedrijf.”

— Esther van Bezooijen, LaDress.

Handige integraties en features

We willen werken met Mollie zo gemakkelijk mogelijk maken; al vanaf het moment waarop je je aanmeldt. Dat begint met een eenvoudige onboardingproces, waardoor je zo snel mogelijk kan beginnen met betalingen aanvaarden. Eens je gebruikmaakt van Mollie, voeg je nieuwe betaalmethoden toe met één klik.

Plug-ins en integraties

Opdat jij je kan focussen op de groei van je bedrijf, bieden we je meer dan 120 krachtige plug-ins en integraties, inclusief tools voor boekhouding, facturering en subscriptions. Je kan integraties met gemak toevoegen of verwijderen, en zo je eigen tech stack creëren. Vereenvoudig je financiën met eenvoudig te integreren accounting– en boekhoudsystemen.

Mollie integrations 4

Betaalverzoeken

Ook bij betaalverzoeken staat gebruiksgemak centraal. Met betaalverzoeken genereer je in slechts een paar klikken een betaallink, zodat klanten kunnen betalen via het kanaal dat zij verkiezen. Je kan onze betaalverzoeken volledig aanpassen aan jouw behoeften; en aan die van je klanten.

Creëer, beheer en automatiseer betaalverzoeken vanuit je Mollie Dashboard, of integreer onze API-gebaseerde oplossing. Uit data blijkt dat betaalverzoeken via de Mollie App 50% sneller werden betaald; en dat op slechts zes maanden tijd. In diezelfde periode steeg het aantal geopende en betaalde betaallinks met meer dan 7%. Met andere woorden: het werkt.

Payment request through Mollie 5

Betaalverzoeken helpen je om sneller betaald te worden, makkelijk tussen online en offline te switchen en de 'desktop-to-mobile' flow zo eenvoudig mogelijk te maken.

Wat onze klanten zeggen:

“Mollies voorwaarden waren goed en ze boden een kant-en-klare oplossing voor onze betaallinks. Mollie staat altijd voor ons klaar en heeft veel ervaring met bedrijven die in dezelfde fase van ontwikkeling zitten als wij. Ze weten dus exact wat we nodig hebben om te groeien. De zichtbare verbetering in onze conversie is daar het bewijs van.”

—Thomas Harteveld, 12GO Biking.

Mollie: Grow your way

Mollie wil een onmisbare partner zijn voor je bedrijf. Ook je toekomst houden we daarbij in het achterhoofd. Op dit moment werken we ook aan andere financiële diensten om je bedrijf de komende jaren te laten groeien. Onze handige betaaloplossing omvat alle toonaangevende en lokale betaalmethoden, een voor conversie geoptimaliseerde checkout én geavanceerde beveiliging. Bij dat alles horen transparante prijzen, zonder verborgen kosten of lock-in contracten.

Benieuwd naar meer? Ontdek alles over betalingen met Mollie, of lees meer over onze andere features.

Krijg betere betalingen.