Meer transparantie, meer groei, met een vast tarief voor Bancontact

11 september 2018

De Belgische markt is een belangrijke voor ons. Als eerste buitenlandse markt waar Mollie zich op richtte heeft België een speciaal plekje in ons hart. Deze eerste stap naar de Belgische markt ligt ondertussen alweer ver achter ons en niet zonder succes: het aantal Bancontact-transacties verwerkt via Mollie steeg afgelopen jaar met 178%.

Dit was niet mogelijk geweest zonder onze Belgische klanten en partners. Wij zijn trots om samen te werken met zoveel geweldige Belgische ondernemers. Op die manier kunnen wij onze krachten bundelen en zo de Belgische e-commerce en het betalingslandschap online veranderen.

Omdat wij groeien in België, willen we graag investeren in de Belgische markt en onze klanten hier. Daarom hebben wij besloten de tarieven voor Bancontact aan te passen. Met vertegenwoordiging in meer dan 80% van de Belgische webshops is Bancontact een van de grootste online betaalmethoden in België. Vanaf nu rekenen wij een vast tarief van € 0,39 per Bancontact-transactie; geen fluctuerende kosten meer door procentuele tarieven, maar altijd verzekerd van een vast bedrag.

Een vaste prijs voor Bancontact-transacties is een nieuwe ontwikkeling in de markt van online betalingen. Deze aanpassing is geïnspireerd op twee van Mollie’s kernwaarden: transparantie en eenvoud. Door een vast tarief te rekenen wordt het kostenplaatje een stuk transparanter. Zo weet je precies wat je betaalt per transactie, ongeacht de omstandigheden.

Maar niet alleen zekerheid, ook lagere transactiekosten zijn een resultaat van het vaste tarief. Met de nieuwe tarieven besparen ondernemers gemiddeld 68% op hun Bancontact-transacties. Zo creëren ondernemers meer transparantie en efficiëntie voor hun onderneming, terwijl ze hun omzet verhogen. Een klassieke win-win-situatie, zowel voor webshopeigenaar als klant.

Maximaliseer je winst - bespaar met de laagste vaste Bancontact prijs!