Mollie Partner Program - creëer waardevolle relaties

25 juli 2018

Samen krijg je meer gedaan dan alleen; partnerships zijn het perfecte voorbeeld daarvan! Wij geloven in samenwerken met innovatieve agencies en platformen om zo een nóg betere betalingservaring te creëren.

Ons streven naar duurzame partnerships is een groot onderdeel van ons success. We werken graag samen met platformen en agencies om zo elkaars groei te ondersteunen. Met een betrouwbare partner in betalingen kunnen platformen en agencies hun klanten efficiënter laten groeien. Zo creëert het Mollie Partner Programma waardevolle relaties, tussen partners en Mollie en partners en hun klanten.

Hou het simpel en groei harder dan ooit

Bij Mollie initiëren we groei door dingen simpel te houden. Daarom focussen wij ons op het ontwikkelen met gebruiksvriendelijke code, waardoor het implementeren van onze API een moeiteloos proces wordt.

De samenwerking met platformen en agencies is een andere manier waarop wij betalingen gemakkelijk en toegankelijk houden. Een betrouwbare betalingspartner maakt het makkelijker voor ondernemers om betalingen in hun webshop te integreren, waardoor zij meer tijd overhouden om te focussen op het groeien van hun onderneming. Als digital agency, kun je met een partnership gemakkelijk een krachtige betaaloplossing integreren in de webshops die je ontwerpt; zo kunnen je klanten meteen betalingen ontvangen.

Maar partnerships openen ook de deur naar de ontwikkeling van plugins. Deze plugins stellen webwinkeliers in staat zelf betalingen in hun webshop te implementeren, zonder enige ervaring in coderen. De vrijheid maakt platformen een aantrekkelijke keuze voor ondernemers.

Inspireer internationaal ondernemerschap

Met de recente toevoeging van de Multicurrency-feature, is internationale uitbreiding ook binnen handbereik. Met Multicurrency kunnen ondernemers gemakkelijk verschillende valuta accepteren, wat betekent dat zowel partners als hun klanten in staat zijn internationaal te groeien.

Word nu ook partner!

We zijn altijd op zoek naar innovatieve partners! Ben jij een platform of digital agency en wil jij samen met ons de nieuwe standaard in betalingen creëren? Stuur ons dan een berichtje!