Mollie sponsor Dutch PHP Conference

17 mei 2016

Nadat we in april al <a href=“https://www.mollie.com/be/blog/post/mollie-sponsor-van-react-amsterdam/”>sponsor</a> waren van de <em>React Amsterdam</em> conferentie, kunnen we nu ook aankondigen dan we<em> sponsor </em>van de <em>Dutch PHP Conference</em> zijn. Daarnaast sponsoren we ook de pizza’s van de Hackaton. De <em>Dutch PHP Conferentie</em> is een driedaagse conferentie voor PHP en Mobile developers en wordt ieder jaar in juni gehouden in de RAI Amsterdam.

Afgelopen jaren hebben we de conferentie al drie keer bezocht met ons team. Binnen Mollie vinden we het belangrijk om ook af en toe iets bij te dragen aan de developmentcommunity van Amsterdam. Zo hebben we al <a href=“https://www.mollie.com/be/blog/post/amsterdamphp-meetup-bij-mollie/”>twee</a> <a href=“https://www.mollie.com/be/blog/post/mollie-host-voor-de-tweede-keer-amsterdamphp/”>keer</a> AmsterdamPHP gehost en sponsoren we af en toe conferenties of meetups. Deze sponsoring is iets wat daar logisch uit volgt.

Ons developmentteam is vrijdag 24 juni en zaterdag 25 juni aanwezig op de conferentie. Ben je er ook en wil je kennismaken met onze ontwikkelaars, spreek ons dan aan! Je herkent ons aan onze hippe schoenen</a> of Mollie-shirts.
<h2><!–more–>Vacatures bij Mollie</h2>
We zijn altijd <a href=“http://jobs.mollie.com”>op zoek</a> naar nieuwe collega’s. Wil je ook bij een hip internetbedrijf <a href=“https://www.mollie.com/be/blog/post/2016-een-nieuw-jaar-vol-ambitieuze-plannen/”>met ambitieuze plannen</a> werken, neem dan <a href=“mailto:personeel@mollie.com”>contact met ons op</a> voor een kop koffie bij ons op kantoor.