Mollie sponsor van React Amsterdam

14 maart 2016

Mollie is dit jaar sponsor van <a href=“http://react-amsterdam.com/”>React Amsterdam</a>! <em>React Amsterdam</em> is een ééndaagse conferentie over <a href=“https://facebook.github.io/react/”>React</a>, de declaratieve Javascript library voor het maken van user interfaces. React is oorspronkelijk ontwikkeld door programmeurs van Facebook. We maken een hoop gebruik van deze library, onder andere tijdens de ontwikkeling van <a href=“https://www.mollie.com/be/features/dashboard”>ons nieuwe Dashboard</a>.

Naast sponsor zijn we ook met een groot team aanwezig op de conferentie en de socials. Ben je er ook en wil je kennismaken met onze ontwikkelaars, spreek ons dan aan! Je herkent ons aan onze hippe schoenen.

react

<h2>Vacatures bij Mollie</h2>
We zijn altijd <a href=“https://jobs.mollie.com/”>op zoek</a> naar nieuwe collega’s. Wil je ook bij een hip internetbedrijf <a href=“https://www.mollie.com/be/blog/post/2016-een-nieuw-jaar-vol-ambitieuze-plannen/”>met ambitieuze plannen</a> werken, neem dan <a href=“mailto:personeel@mollie.com”>contact met ons op</a> voor een kop koffie bij ons op kantoor.