Piekperiode? Haal het maximum uit je e-commerceverkoop

20 oktober 2021

Uitgebreid onderzoek van Mollie onthulde heel wat over de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van e-commerce. De concurrentie neemt toe, en de consument verwacht steeds meer. Wie zich als online retailer wilt onderscheiden van de massa - tijdens Black Friday, maar ook verderop in 2022 - zal zich moeten aanpassen aan een steeds veranderende markt.

De drukste piekperiode ooit?

De transitie van de winkelstraat naar het web is al bijna tien jaar aan de gang. Maar nu coronabezorgdheid kopers weghoudt van de winkelstraten, krijgt online winkelen een nooit eerder geziene boost. Voor online retailers kunnen piekperiodes zoals Black Friday dan ook een torenhoge omzet betekenen. De voorwaarde? Goed voorbereid aan het seizoen beginnen door rekening te houden met de laatste trends.

Evoluerende e-commerce trends

De online retailwereld verandert constant. Als e-commercebedrijf heb je er dan ook alle baat bij de laatste ontwikkelingen rond online consumentengedrag op de voet te volgen. Download Mollies Gids Voor Een Hogere E-commerceverkoop In Piekperiodes, met daarin:

  • De vijf nieuwste e-commerce trends
  • Mollies onderzoek naar consumentenuitgaven
  • De meest gebruikte betaalmethodes in de belangrijkste Europese economieën
  • Welke producten het beste presteren in e-commerce
  • Tips om je voor te bereiden op piekperiodes
  • En nog zoveel meer!

Download Mollies Gids Voor Een Hogere E-commerceverkoop In Piekperiodes

Klik om de gids te downloaden en begin vandaag nog met het puzzelen aan je e-commercestrategie.

Download Mollies Gids Eoor Een Hogere E-commerceverkoop in Piekperiodes