Verhoog je conversie door maximale betrouwbaarheid met Mollie Components

Met Mollie Components zorg je voor een hogere conversie van je checkout. Dit maakt een einde aan een van de grootste conversiekillers: het doorsturen van de klant zodra de betaling in gang gezet wordt.

Waarom Mollie Components?

Maximale betrouwbaarheid

Mollie Components sluit naadloos aan op je checkout. Je klant wordt niet doorgestuurd, hetgeen doorgaans voor twijfels bij betalende klanten kan zorgen. Bovendien is het betaalproces geheel in je eigen stijl vorm te geven met CSS-aanpasbare webmodules. Deze twee elementen zorgen samen voor maximale betrouwbaarheid.

Veilig betalingen ontvangen

Mollie Components is een eenvoudige en veilige oplossing waarmee je voldoet aan PCI DSS-regelgeving. Alle privacygevoelige informatie over je klanten blijft bij Mollie en wordt niet vastgelegd op jouw servers. Hier hoef je dan ook geen maatregelen voor te nemen of verantwoording voor af te leggen.

Technische toelichting

Voor de toepassing van Mollie Components dien je Molle JS te integreren. Deze integratie maakt het mogelijk om de gebruikte iFrames aan te passen aan jouw platform. Daarnaast bevat dit iFrame een API om versleutelde betaalinformatie te ontvangen en de betaling met Mollie te voltooien.

Mollie Components is beschikbaar vanaf maandag 2 december 2019.

Wil je als eerste weten wanneer Mollie Components gelanceerd wordt?

Vul een geldig e-mailadres in.

We nemen binnenkort contact met u op.

Het formulier kon niet verzonden worden. Probeer het nog eens of neem contact met ons op.