Exsited

Samen met de ondernemer halen wij er het meeste uit.

Interview met Gregory Vanhoucke Zaakvoerder bij Exsited.

Career van Gregory begon toen hij slechts 15 jaar oud was. Toen legde hij de basis voor wat in 2007 de grootste wielersite van België in Nederland zou worden. ''We waren een van de eersten die een enorme database hadden, je klikte op een renner en zag zijn hele career. Op het hoogtepunt hadden we 8000 unieke bezoekers per dag.'' Deze ervaring vormt de basis van zijn huidige aanpak. ''Sámen met de ondernemer halen wij er het meeste uit.''

Exsited-1

Het succes van de wielersite is een direct gevolg van de nimmer aflatende passie van Gregory. “Ik heb mezelf onder andere PHP, design en PhotoShop geleerd. We kregen veel complimenten, want de site zat goed in elkaar. “

De vele aandacht en bezoekersaantallen ten spijt werd het wielerplatform geen commercieel succes. “Ik besteedde te veel tijd aan de site perfect maken.” Om meer commerciële ervaring op te doen, is Gregory na zijn studie bij andere webfirma’s gaan werken. In 2011 was het tijd voor een tweede poging. “Ik ging sites bouwen en was excited om aan de slag te gaan, zo werd Exsited geboren.”

Exsited-2

Ondernemers die 100% voor hun zaak leven

Exsited kiest bewust voor samenwerking met kleine webshops. Vaak zijn het startende ondernemers die voor 100% voor hun zaak leven, waarvoor de webshop zeer belangrijk is. “Wij zoeken gemotiveerde firma’s die energie in de webshop willen steken. Dan staan wij er garant voor dat je een team krijgt dat er altijd voor je is.” Dit werpt zijn vruchten af, Exsited groeit en er zijn genoeg klanten, terwijl het bureau geen sales doet. “Bedrijven komen via een doorverwijzing bij ons terecht, die weten wat ze kunnen verwachten.

Wij staan er garant voor dat je een team krijgt dat er altijd voor je is.

Gregory Vanhoucke Zaakvoerder bij Exsited

Net date extraatje

“Na uitgebreide voorbereiding en inzicht in de doelgroep gaan we aan de slag met design. Elke pagina wordt volledig uitgewerkt. Dit wordt besproken met de klant en zodra die het hiermee eens is, gaan we aan de slag met de rest.” Exsited heeft een platform voor webshops ontwikkeld, waarvan zo’n 40% bestaat uit technologische oplossingen die voor elke klant hetzelfde zijn, met daarbovenop maatwerk. “De tijd die we besparen in de basis, besteden we aan design en user experience (UX). Voor klanten van onze klanten moet het platform vooral snel en duidelijk zijn. Onze sterkte ligt in design aan de ene en UX aan de andere kant, dat samen leidt tot goede conversie.”

Exsited-3

Precies wat wij eleven klanten ook willen bieden

Die efficiëntie is een van de redenen om voor Mollie te kiezen. Enkele jaren geleden heeft Exsited een professionaliseringsslag doorgevoerd. Als onderdeel hiervan heeft het bureau een aantal payment service providers getest op parameters als eenvoud van installatie, transparantie en de backend.

“Op eenvoud van installatie en transparantie stak Mollie er met kop en schouders bovenuit. Maar de echte troef is persoonlijk contact. Mollie komt regelmatig langs en je kunt altijd bellen of mailen. Precies wat wij onze klanten ook willen kunnen bieden. We kiezen dan ook resoluut voor Mollie. Het platform is zeer stabiel, we hebben nauwelijks downtime gezien de afgelopen jaren. En je kunt zelfs nog iets verdienen aan het partnerprogramma. Er zijn geen andere firma’s die dezelfde kwaliteit bieden als Mollie.”

De echte troef van Mollie is persoonlijk contact.

Gregory Vanhoucke Zaakvoerder bij Exsited

Krijg betere betalingen.