Voor Belfius is er geen twijfel: samenwerken met Mollie is de perfecte hit!

Voor Belfius is er geen twijfel: samenwerken met Mollie is de perfecte hit!

“Met Mollie als partner zijn we in staat om onze klanten snel en eenvoudig een betalingsoplossing aan te bieden voor hun webshops. De hoge kwaliteit van hun onlinesupport, gecombineerd met de uitgebreide API-documentatie en hun behulpzaam serviceteam, zorgt ervoor dat het integreren van betalingen eenvoudig is voor iedereen. Hierdoor kunnen zowel wij als onze klanten focussen op de kern van onze business en onze productiviteit hooghouden. Samenwerken met Mollie is zeker en vast een succes voor ons!” - Belfius

Voor Belfius was het partnerschap met Mollie de perfecte mogelijkheid om hun onlineservices uit te breiden, waarbij een bredere waaier van betalingsmethodes kon aangeboden worden. De bank kan nu haar klanten de mogelijkheid bieden om een snelle en eenvoudige betalingsoplossing te integreren in hun webshops.

Het partnerschap met Mollie vereenvoudigde de zaken voor Belfius en haar klanten. In het bijzonder de betalingslink was een succes; dit liet aan klanten toe om eenvoudig hun facturen te sturen in een e-mail waarin de betalingslink zat. Deze eenvoudige en efficiënte manier om betaald te worden verminderde het risico op onjuiste betalingen of fraude met facturen en bezorgde de klanten een perfect overzicht van hun betaalde en onbetaalde facturen. Het resultaat van deze efficiënte manier van werken: het aantal openstaande facturen verminderde aanzienlijk.

Maar ook de uitstekende ondersteuning maakte dat werken met Mollie eenvoudig en effectief was. Ze bieden grondige API-documentatie en online support, om betalingen zo eenvoudig mogelijk te maken. En indien zou blijken dat het onvoldoende is, zijn de mensen van de Mollie-supportafdeling steeds bereikbaar, om ervoor te zorgen dat je vraag adequaat en tijdig beantwoord wordt.


Word ook partner

Wil je weten hoe wij jou kunnen helpen je oplossingen te optimaliseren. Vertel ons over je onderneming.

Vul je naam in.

Vul je bedrijfswebsite in.

Vul je telefoonnummer in.

Vul je e-mailadres in.

Vul jouw verwachte transactievolume p/m in.

Vul meer informatie over jouw oplossing in.

We hebben je aanvraag ontvangen, een van onze partner manager zal snel contact met je opnemen.

Er is iets misgegaan tijdens het verzenden van het formulier