Hoe Mollie Kreatix heeft geholpen het beste uit hun business te halen door middel van een strakke en eenvoudige aanpak

Hoe Mollie Kreatix heeft geholpen het beste uit hun business te halen door middel van een strakke en eenvoudige aanpak

*“Het integreren van betalingen met Mollie is duidelijk, eenvoudig en heel effectief. Ze leveren integratie met de meest gebruikte programmeertalen wat zeker en vast een van de beste functies is – het neemt letterlijk 5 minuten in beslag. Bovendien maken ze alles heel eenvoudig met het minimalistische maar uitgebreide dashboard. Een functie waarvan zowel wij als onze klanten houden. Wijzigingen aanbrengen gebeurt in een paar kliks en het verschaft een grondig, maar duidelijk overzicht van de verkopen.” *- Kreatix

Voor Kreatix en zijn klanten bestaat er geen twijfel: de grootste sterkte van Mollie is de nette en eerlijke aanpak. Door de betalingen eenvoudig en duidelijk te houden, maakt Mollie van het behandelen van je geldstromen een efficiënte taak met weinig inspanningen. Iets dat zeer welkom is voor drukke ondernemers.

Het full-service marketingbureau Kreatix streeft er ook naar om het leven wat eenvoudiger te maken voor de eigenaars van webshops, waardoor een partnerschap met Mollie de meest voor de hand liggende beslissing was. Door dit partnerschap, is er nog iets dat hun online retailers kunnen afvinken van hun lijst met dingen om zich zorgen over te maken: het vinden en integreren van een betrouwbare betalingsoplossing.

Omdat Mollie integratie met de meest gebruikte programmeertalen toelaat, is de betalingsoplossing snel te integreren. Het maakt niet uit welke software je gebruikt, Mollie is letterlijk binnen de vijf minuten functioneel. Een functie van onschatbare waarde, volgens Kreatix.

Het overzichtelijke dashboard is een andere functie waarvan Kreatix houdt. Het laat snelle wijzigingen toe, wat onmisbaar is voor een full-service bureau dat ervan houdt om te zorgen voor zijn klanten. Maar ook de klanten zelf houden van het dashboard; het is eenvoudig, heeft een mooi design en geeft een duidelijk overzicht van de verkopen.


Word ook partner

Wil je weten hoe wij jou kunnen helpen je oplossingen te optimaliseren. Vertel ons over je onderneming.

Vul je naam in.

Vul je bedrijfswebsite in.

Vul je telefoonnummer in.

Vul je e-mailadres in.

Vul jouw verwachte transactievolume p/m in.

Vul meer informatie over jouw oplossing in.

We hebben je aanvraag ontvangen, een van onze partner manager zal snel contact met je opnemen.

Er is iets misgegaan tijdens het verzenden van het formulier