Hoe Tilroy hun oplossing voor retailers net dat beetje extra gaf door betalingen toe te voegen

Hoe Tilroy hun oplossing voor retailers net dat beetje extra gaf door betalingen toe te voegen

“Mollie helpt ons bij het inzetten van e-commerce oplossingen met een eenvoudige onboarding en een eenvoudig proces. Zowel het onboarding-proces als de implementatie van de API van Mollie is een zorgeloos proces. Een partnerschap aangaan met Mollie hielp ons bij het verbeteren van onze productiviteit en we konden onze klanten iets extra aanbieden. De grondige API-documentatie en de nodige bibliotheken maken het verschil bij het implementeren van de API.” - Tilroy

Tilroy biedt aan retailers een complete oplossing, door het naadloos integreren van hun fysieke winkel met hun webshop. Om een full-service product te creëren, was een partnerschap met een betalingsoplossing essentieel. Met Mollie vond men een partner die hen helpt bij het inzetten van e-commerce oplossingen en waarbij hun klanten de best mogelijke betalingservaring aangeboden krijgen.

De eenvoudige onboarding is een geweldige troef en een van de redenen waarom Tilroy ervan houdt om Mollie aan te raden bij hun klanten. Het creëren van een vlotte onboarding flow is een heel belangrijke stap in het proces van het tot stand brengen van een geweldige klantenervaring. Dat is precies wat Mollie doet met hun eenvoudig online self-onboarding proces. Retailers kunnen eenvoudig starten met het gebruiken van Mollie; al wat ze moeten doen, is het onlineproces volgen en ze kunnen snel starten.

Maar niet alleen de onboarding is een zorgeloos proces, ook het implementeren van de betalingsoplossing van Mollie is heel gebruiksvriendelijk. Een groot voordeel voor zowel de ontwikkelaars als de programmeurs. De API-documentatie levert alles wat je moet weten om de betalingsoplossing van Mollie snel te implementeren en dit zonder enige inspanning: een duidelijk proces en de nodige bibliotheken om mee te werken.


Word ook partner

Wil je weten hoe wij jou kunnen helpen je oplossingen te optimaliseren. Vertel ons over je onderneming.

Vul je naam in.

Vul je bedrijfswebsite in.

Vul je telefoonnummer in.

Vul je e-mailadres in.

Vul jouw verwachte transactievolume p/m in.

Vul meer informatie over jouw oplossing in.

We hebben je aanvraag ontvangen, een van onze partner manager zal snel contact met je opnemen.

Er is iets misgegaan tijdens het verzenden van het formulier