ING Home’Pay

ING Home’Pay

Met Mollie accepteert u snel en eenvoudig betalingen via ING Home'Pay. U bent online binnen 10 minuten en we rekenen nooit verborgen kosten, u betaalt alleen voor succesvolle transacties.

België

€ 0.25 + 0.9%

Wat is ING Home’Pay

ING België is een van Belgiës grootste banken. Met Home’Pay hebben ze een toegewijde betaalmethode gemaakt voor hun eigen klanten, zowel consumenten als zakelijke klanten. Met Home’Pay kunnen degene die een Home’Bank of Business’bank online zichtrekening hebben, veilig online betalen, zonder een creditcard nodig te hebben. Ze gebruiken hiervoor hun eigen vertrouwde online bankomgeving. Omdat betalingen direct vanuit de zichtrekening van de consument voldaan worden, zijn betalingen gegarandeerd wanneer voldaan. Hiermee is Home’Pay veilig en betrouwbaar voor zowel koper als verkoper.

ING België telt 2,5 miljoen klanten die in aanmerking komen voor het onlinebankingproduct en dus ook Home’Pay kunnen gebruiken. Verder kan België een waardevolle toevoeging zijn aan uw afzetmarkt: in 2016 zag de Belgische e-commercemarkt een omzet van 9 miljard euro en was het de snelst groeiende e-commercemarkt van Europa. De vooruitzichten voor de komende jaren zijn even positief. Met een volledig aanbod van Belgische betaalmethoden kunt u optimaal profiteren van deze groeiende markt.

Hoe werkt ING Home’Pay

Voor consumenten is betalen met Home’Pay erg makkelijk. Ze selecteren de Home’Pay betaalmethode in uw winkel of app en loggen dan met de ING Card Reader in op hun Home’Bank of Business’bank omgeving. De verbinding gaat via de beveiligde verbinding van de online bankomgeving en is dus 100% veilig. Ze selecteren de rekening waarmee ze willen betalen en hoeven daarna alleen nog maar de gegevens te controleren en de betaling te autoriseren. Wanneer het proces is afgerond, is betaling gegarandeerd en kan de verkoper dus direct doorgaan met het verwerken van de bestelling.

Voordelen van ING Home’Pay accepteren via Mollie

Er zijn veel voordelen verbonden aan uw Home’Pay-integratie via Mollie te laten lopen. U accepteert alle meest gebruikte betaalmethoden, inclusief een compleet aanbod van Belgische betaalmethoden, via een enkele integratie. Ons aanmeldproces is zo veel mogelijk geautomatiseerd, waardoor u binnen 10 minuten aan de slag kunt. Onze slimme, overzichtelijke API zorgt ervoor dat de integratie robuust is en hoge transactievolumes aankan, en helpt bij het makkelijk integreren. Via Dashboard kunt u direct terugbetalingen uitvoeren en kunt u uw transactiedata exporteren naar verschillende bestandsformaten voor uw boekhouder of boekhoudprogramma. En Dashboard geeft u cruciale inzichten in al uw transacties en statistieken. Bovendien zijn onze tarieven erg competitief, zonder enige verborgen kosten. U betaalt alleen voor geslaagde transacties.

Het implementeren van Home’Pay is via Mollie erg makkelijk. We hebben gratis, open-source packages en plugins beschikbaar voor de meeste programmeertalen, zoals NodeJS en PHP, en e-commerceplatforms, zoals Magento en WooCommerce. Hiermee kunt u onze producten gebruiken voor elk project dat u maar kunt bedenken, van simpele webshops tot geavanceerde abonnementenservices. Voor innovatieve bedrijven van ieder formaat is Mollie de snelste, makkelijkste en meest betrouwbare manier om online betalingen te accepteren.

Bekende betaalmethodes binnen handbereik

Of je nu internationaal wilt groeien of op een specifieke markt wilt focussen, alles is mogelijk. Mollie ondersteunt alle bekende betaalmethodes, zodat je je bedrijf kan laten groeien, ongeacht de locatie.