Zo kies je de juiste payment service provider

Op zoek naar een payment service provider? Misschien zit je bedrijf in het midden van een groeispurt, of heb je het gevoel dat je huidige provider niet meer bij je noden past. Als betaalexperts die met honderdduizenden bedrijven samenwerken, stelden we een gids samen met tien dingen die een goede payment processor moet bieden om je bedrijf succes op lange termijn te bezorgen.

De beste payment service provider voor jou

De juiste payment service provider (PSP) doet dienst als partner die de groei van je bedrijf ondersteunt door je betaalstrategie te begeleiden en te verfijnen. Een goede PSP brengt je dichter bij je klanten, stelt je in staat de betaalmethoden aan te bieden die je klanten verkiezen en zorgt ervoor dat je zonder moeite internationaal uitbreidt. De juiste PSP neemt bovendien het volledige proces van elektronische betalingen van je over, zorgt voor een duidelijk overzicht van je betalingen en biedt geavanceerde technologieën, beveiliging en support.

Vind de juiste PSP voor je bedrijf

Het kan best lastig zijn om de beste betaalprovider voor jouw business te vinden. In onze gids lees je wat een PSP moet bieden om te zorgen dat klanten vol vertrouwen bij je bestellen. En dus om je bedrijf te helpen groeien. In de gids lees je onder andere over:

– Een checkout die je conversie verhoogt

– Alle toonaangevende en lokale betaalmethoden

– Snelle verwerking van betalingen

– Transparante prijzen en contracten

– Geavanceerde beveiliging en uitgebreide support

Télécharger Mollies gids voor het kiezen van een payment service.

Développez votre activité avec Mollie

Dankzij Mollies online betaalservice ontvangen bedrijven moeiteloos betalingen. We nemen het volledige betaalproces voor onze rekening, zodat je gemakkelijk betalingen met credit- en debitcards accepteert en alle lokale, Europese betaalmethoden aanbiedt. We integreren vlot met grote e-commerce platforms en rekenen geen jaarlijkse of maandelijkse kosten aan. Concreet: je betaalt alleen voor geslaagde transacties. Dat alles gaat gepaard met geavanceerde beveiliging en support in jouw taal.

Profitez de meilleurs paiements dès maintenant.