Mage One: blijf ook na 1 juni 2020 op Magento 1

Draait jouw webshop op Magento 1? Zet dan een dikke streep in je agenda onder 1 juni 2020. Want die dag stopt de support aan deze softwareversie. Met als gevolg dat jij je webshop niet langer verantwoord in de lucht kunt houden. Upgraden naar Magento 2 is een logische stap, maar vergt ook een investering. Ben je daar nog niet aan toe, dan is er een alternatief: je aansluiten bij Mage One. Mollie is de eerste officiële betaalpartner van dit initiatief.

Komt Magento 1 ten einde?

Magento 1 is al jaren een populair e-commerce platform. In 2015 lanceerde Adobe de volgende versie: Magento 2. Maar niet iedereen stapte over – veel webshops draaien nog steeds op de oorspronkelijke software. Misschien jouw webwinkel ook.

Toch vindt Adobe het na vijf jaar tijd om de stekker uit Magento 1 te trekken. Dat doen ze door hun support stop te zetten: er komen geen beveiligingsupdates meer, en ook geen aanpassingen aan nieuwe technologieën. Vanaf 1 juni 2020 raakt je Magento 1-webshop dus verouderd en wordt ‘ie steeds onveiliger. Upgraden naar Magento 2 is een logische stap, maar die kost tijd, geld én moeite. Misschien heb je daar, zeker nu, de (financiële) ruimte niet voor.

Mage One: Magento 1 support na 1 juni 2020

Er is een uitstekend alternatief waarmee je voorlopig op Magento 1 kunt blijven: Mage One. Een initiatief die opgezet is door verschillende developers. Waar Adobe de support voor Magento 1 stopzet, neemt Mage One die over. Vanaf 1 juni levert Mage One volwaardige beveiligingsupdates en technische upgrades voor webshops op Magento 1.

Mollie is partner van Mage One

Mage One is een mooie oplossing voor iedereen die de overstap naar Magento 2 wil uitstellen. En als officieel partner van Mage One zorgt Mollie ervoor dat je ook nog steeds veilig betalingen kunt ontvangen. Via iDEAL, Bancontact, creditcard, PayPal – of welke andere betaalmethode dan ook. We houden onze betaalplugin voor Magento 1 minstens een jaar in de lucht, natuurlijk volgens onze strenge kwaliteitseisen. Zo kun je vooruit.

Let op: niet alle Payment Service Providers doen mee aan Mage One. Sommige PSP’s kiezen ervoor om hun Magento 1 betaalmodule helemaal te beëindigen. Andere betaalproviders bieden nog een paar maanden support. Ben je geen klant van Mollie? Check dan even hoe jouw PSP hierin staat.

Wil je met Mage One en Mollie op Magento 1 blijven?

Meld je hier aan bij Mage One.

Profitez de meilleurs paiements dès maintenant.