WooCommerce en Mollie: een winnend team

Een dreamteam, dat is een “groep die in alle opzichten ideaal is”. Bulderende fans en uitgelaten omroepers beschreven het met Olympisch goud bekroonde Amerikaanse basketbalteam op de Spelen van Barcelona in 1992 (met daarin de legendarische Johnson en Jordan) als een dreamteam. Daarna begonnen mensen de term steeds vaker te gebruiken — al bestonden dreamteams al voor die tijd en zijn er sindsdien nog heel wat bijgekomen. In de bedrijfswereld, bijvoorbeeld.

Run je een e-commerce bedrijf, dan ben je vast druk in de weer met het samenstellen van je eigen dreamteam — met het platform dat je online winkel aandrijft als een van de belangrijkste leden. Lees je dit artikel, dan is of wordt dat waarschijnlijk WooCommerce. Gebruik je WooCommerce, dan is het belangrijk ook even stil te staan bij andere teamleden die je bedrijf aan succes kunnen helpen: technische partners die met je webshop samenwerken om de best mogelijke klantervaring te bieden en zo verkoop te stimuleren.

Woo Commerce and Mollie

Tijd dat het Mollie-team het woord neemt om je te vertellen hoe onze betaaloplossing je helpt winnen.

Bovenstaand dreamteam-praatje lijkt misschien wat overdreven, maar de centrale gedachte is dat zeker niet: ‘ideaal in elk opzicht’. Wil je je bedrijf optimaal ondersteunen, dan is samenwerken met de beste partners een must. Als betrouwbare betaalprovider die ondertussen met meer dan 130.000 bedrijven samenwerkt, weten we dat onze WooCommerce-betaalplugin een ideale manier is voor bedrijven om online betalingen te accepteren.

De beste teams bestempelen zichzelf uiteraard niet zo, dus doen wij dat ook niet. In plaats daarvan laten we liever anderen uitleggen waarom onze WooCommerce-betaalplugin geschikt is voor jouw bedrijf. En niet zomaar anderen, maar de mensen die ons het beste kennen. Oftewel: de bedrijven waar we al mee hebben samengewerkt — onze klanten.

WooCommerce en Mollie: uitstekende betalingen

Dr. Blend gebruikt Mollies steun en begeleiding om uit te breiden in Europa

Voor Jamahl Schoonhoeven, oprichter en CEO van Dr. Blend, waren betalingen met Mollie “onze eerste keuze toen we op zoek waren naar een payment service provider”. Naast het verzorgen van Dr. Blend’s WooCommerce-checkoutbetalingen, bieden we ook ondersteuning en begeleiding tijdens hun uitbreiding in Europa.

Dr. Blend Header Image

“De service bij Mollie is uitzonderlijk”, vertelt Schoonhoven. “Onze toegewijde customer success manager bij Mollie geeft advies en insights over het gebruik van betalingen om ons bedrijf te laten groeien. Toen we Apple Pay integreerden, gaf Mollie advies over hoe we ervoor konden zorgen dat alles meteen vlot verliep. Die insights krijgen en een goede relatie ontwikkelen met iemand bij je payment provider, dat is van onschatbare waarde.”

“Alles verloopt gemakkelijk”, voegt hij eraan toe. “Een integratie toevoegen kan in slechts enkele stappen, en de onboarding gaat supersnel. Daarbovenop lanceert Mollie continu nieuwe producten en betaalmethoden om ons te helpen aan de vraag van onze klanten te voldoen. En toen we internationaal aan het uitbreiden waren, hielp Mollie ons snel te groeien in andere landen. In principe hoef je maar op een knopje te klikken, en je kan meteen de betaalmethode aanbieden waar shoppers de voorkeur aan geven.”

LOTT.gioielli gebruikt Mollie om hun betaalstrategie te perfectioneren

Mollie vereenvoudigt de internationale handelsexpansie van juwelenmerk LOTT.gioielli. Daarnaast maken we het moeiteloos om nieuwe betaalmethoden toe te voegen op WooCommerce, om zo de verkoop op alle markten te verhogen. We helpen LOTT.gioielli niet alleen om eenvoudig krediet- en debetkaartbetalingen te accepteren, maar ook om te testen wat (niet) werkt om de beste klantervaring en conversie te leveren.

“We hebben voor Mollie gekozen vanwege het gemak waarmee je betaalmethodes toevoegt,” vertelt Marc Teuben, LOTT.gioielli’s managing director. “We breiden onze business uit naar Duitsland, België en Frankrijk, dus willen we de betaalmethodes aanbieden die daar populair zijn.”

“Met Mollie is dat in een handomdraai geregeld. Je zet ze gewoon aan in je dashboard, en weer uit als blijkt dat de omzet tegenvalt. Zo kunnen we dus een beetje experimenteren: wat werkt, wat niet?”

“Het is heel fijn om met een betaalprovider te werken die onze internationale groei ondersteunt,” voegt Robin de Kort, marketing manager bij LOTT.gioielli, eraan toe. “We dromen ervan om straks in heel Europa actief te zijn. Met Mollie hebben we daar de juiste betaaloplossingen voor.”

Ernest Wright integreert Mollie moeiteloos met WooCommerce

Bij Ernest Wright zijn ze experts in ambachtelijke, handgemaakte scharen maken. Dat kan ook moeilijk anders met 120 jaar ervaring op de teller. Die scharen verkopen ze met behulp van een verfrissend eenvoudige webshop, aangedreven door WooCommerce en Mollie. Paul Jacobs, mede-eigenaar van het bedrijf, koos voor betalingen met Mollie omdat ze zeer eenvoudig te integreren zijn met WooCommerce. Jacobs gebruikte onze integratie al op zes andere webwinkels waar hij bij betrokken is.

Craftsman holding scissors

Met zo’n breed klantenbestand moet Ernest Wright in staat zijn de beste betaalmethoden voor elke markt aan te bieden. Naast het toevoegen van de belangrijkste betaalmethoden zoals krediet- en debetkaarten en WooCommerce PayPal-betalingen, omvat dat ook regiospecifieke betaalopties — iDEAL in Nederland, bijvoorbeeld, of SOFORT in Duitsland.

Jacobs is ook fan van het feit dat Mollie hen persoonlijke ondersteuning biedt, en dat we altijd klaarstaan om hen te helpen. “Mollie is top-notch modern, maar dan wel met een persoonlijke touch,” vertelt Jacobs. “Die persoonlijke noot is voor mij veel belangrijker dan geld. .”

Mollie: Grow your way

Op zoek naar een dreamteam-lid om WooCommerce-betalingen moeiteloos te maken en conversie en groei voor je bedrijf te stimuleren? Kies voor Mollie. Dit is waarom:

– Meer dan 25 lokale en globale betaalmethoden

– Hogere conversie dankzij een vlotte checkout en Mollie Components

– Vlotte chargebacks, nabestellingen en annulingen

– Transparante prijzen, zonder verborgen kosten of lock-in contracten

– Persoonlijke, meertalige supportteams

– Beheer je betalingen gemakkelijk in het Mollie Dashboard

Subscription management met WooCommerce Subscriptions

– Lokalisatie-features om conversie te verhogen

Klaar om samen te winnen? Maak een Mollie-account aan om je bedrijf te laten groeien, of lees meer over betalingen met Mollie.

Profitez de meilleurs paiements dès maintenant.