Wij zijn Mollie

Het speelveld groter maken

Be loved
We streven altijd naar het hoogst haalbare, zowel voor onze klanten als onze medewerkers. We gaan respectvol met elkaar om, net zoals je met je vrienden zou doen.
Dit stelt ons in staat de allerbeste producten te bouwen, die direct bijdragen aan groei.

Be bold
We durven risico’s te nemen en buiten de gebaande paden te gaan. Dat we dingen doen die ongehoord zijn in onze branche, is voor ons niet uitzonderlijk. Fouten zien we als een kans om beter te worden. Wij geloven dat dit tot de beste resultaten leidt.

Be authentic
Wij zijn anders dan anders en daar zijn we trots op. We geloven dat elk individu een unieke bijdrage kan leveren en we moedigen onze mensen aan met een andere blik naar de wereld te kijken. Ook kleine dingen kunnen een groot verschil maken.

Wij zijn een pionier binnen de payment-industrie. We zijn een van de snelst groeiende betalingsverwerkers binnen Europa. Wij faciliteren bedrijven van verschillende groottes om gezamenlijk op te schalen en te groeien door gebruik te maken van verschillende betaalmethodes en tientallen integraties. Met behulp van een simpele en duidelijke betalings-API bieden wij verschillende betaalmethodes aan op een uniforme wijze. Het is onze missie om de meest geliefde PSP van Europa te worden door complexe financiële diensten makkelijk te maken. Op dit moment hebben we bijna 130.000 klanten. Er werkt een internationaal team van circa zevenhonderd professionals. We zijn gevestigd in Amsterdam en in verschillende andere Europese landen, waaronder Duitsland.

Check hier wat groei betekent voor onze Mollies. Of liever meer inspirerende content?

Bouw mee aan de toekomst

Mollie is altijd op zoek naar nieuw talent voor onze teams. We zoeken nieuwsgierige individuen met goede ideeën en uitgesproken meningen die, heel belangrijk, vette producten kunnen shippen.