Nieuws

Hier lees je het laatste nieuws over Mollie en de wereld van online betalen - ons product, de trends, samenwerkingen en evenementen.

Product in de spotlight: Mollie Capital

In onze nieuwe reeks “Product in de spotlight” zetten we elke maand een product, feature of plug-in in de kijker. In deze editie ontdek je hoe een gepersonaliseerde checkout je conversie kan verhogen.

Product in de spotlight: gepersonaliseerde checkout 

In onze nieuwe reeks “Product in de spotlight” zetten we elke maand een product, feature of plug-in in de kijker. In deze editie zoomen we in op Mollie Checkout, en hoe je die feature kunt gebruiken om de checkoutpagina van je webshop te personaliseren.

De people factor in e-commerce

Brands, resources and people. Three powerful factors that turn an e-commerce project around. Or sputter. Sure, the technological foundation is important, but let’s not underestimate the human factor above all.

Product in de spotlight: de Mollie App

In our new “Product in the Spotlight” series, we’ll be highlighting a different product, feature or plug-in each month. For this first edition, we’re zooming in on the Mollie App.

De finesses van een oneerlijk voordeel

Een “oneerlijk voordeel”? Misschien is het even wennen als je de term voor de eerste keer hoort. Het wringt een beetje, niet? Hij intrigeert. Aan de hand van een innovatieve case ontdek je de waarde van een oneerlijk voordeel.

Verificatie met 3D Secure en 3D Secure 2 uitgelegd

Kom meer te weten over verificatie met 3D Secure en 3D Secure 2. Ontdek hoe deze verificatiemethoden precies werken, hoe je ze gebruikt en wat ze kunnen betekenen voor jouw onderneming.

1 2 3 11