Nieuws

Hier lees je het laatste nieuws over Mollie en de wereld van online betalen - ons product, de trends, samenwerkingen en evenementen.

Haal alles uit de eindejaarsperiode met American Express® via Mollie

Het is geen geheim dat de eindejaarsperiode een van de belangrijkste verkoopmomenten is voor onlinebedrijven en e-commercemerken. Maar één ding zie je mogelijk over het hoofd: een eenvoudige manier om loyale klanten aan te trekken die veel centen uitgeven.

Product in de spotlight: Mollie Terminal

In onze reeks “Product in de spotlight” zetten we elke maand een product, feature of plug-in in de kijker. In deze editie zoomen we in op Mollie Terminal, onze oplossing voor in-person betalingen.

Product in de spotlight: Teams

In onze reeks “Product in de spotlight” zetten we elke maand een product, feature of plug-in in de kijker. In deze editie zoomen we in op Teams: een functie om teamleden aan je Mollie-account toe te voegen en samen te werken aan de opvolging van je betalingen.

3 tips om je customer journey te optimaliseren

Je conversie verhogen begint bij het begrijpen van je klantreis. In dit artikel delen we waardevolle inzichten van experts, met praktische tips om je op weg te helpen naar de optimale customer journey. Ontdek de bottlenecks, ga aan de slag met doordachte strategieën en stimuleer je groei.

1 2 3 13