Mollie benoemd tot preferred technology partner of BigCommerce

Mollie, een van de snelst groeiende betalingsverwerkers van Europa, kondigt vandaag aan dat het benoemd is tot Preferred Technology Partner van BigCommerce, een toonaangevend Open SaaS e-commerce platform voor snelgroeiende en gevestigde B2C- en B2B-merken. Door de samenwerking krijgen ongeveer 60.000 BigCommerce-ondernemers toegang tot Mollies eenvoudige, makkelijk te gebruiken betalingsplatform. Klanten van BigCommerce kunnen de diensten van Mollie activeren via de payment instellingen in het platform van BigCommerce.

“We zijn vereerd met deze benoeming tot officiële BigCommerce Preferred Technology Partner, een nieuwe stap in onze samenwerking rond het creëren van een nieuw tijdperk in e-commerce”, zegt Ken Serdons, Chief Commercial Officer bij Mollie. “Voor kleine en middelgrote ondernemers in de e-commercesector is het bouwen van webshops met een hoge conversie nog nooit zo belangrijk geweest. ernaar uit om onze samenwerking verder te versterken.”

BigCommerce’s integratie met Mollie ondersteunt automatisch de meest gebruikte betaalmethoden in Europa, zoals iDEAL, Bancontact, Mastercard, Visa en American Express. Nieuwe methoden kunnen binnen enkele seconden worden geactiveerd, zodat klanten snel betalingen via alle belangrijke wereldwijde en lokale betaalmethoden kunnen accepteren. Dit helpt mkb-klanten te groeien en op te schalen naar meerdere markten, en tegelijk de conversie te verhogen. Mollie ondersteunt ook naadloze terugbetalingen, her-bestellingen, wijzigingen en annuleringen. De processen zijn kant-en-klaar en direct inzetbaar.

Het BigCommerce-account van de klant kan met slechts één klik worden verbonden met Mollie, wat erg handig is voor de merchant. Klanten kunnen ook bestellingen en betalingen in realtime volgen in hun Mollie-dashboards. Bovendien zijn er meertalige klantenservice en technische teams beschikbaar om klanten te ondersteunen.

“Onze samenwerking met Mollie illustreert onze toewijding om ondernemers toegang te bieden tot de meest geavanceerde technologieën en serviceproviders die de sector te bieden heeft,” zegt Jim Herbert, GM en vice president van BigCommerce, EMEA. “Mollie deelt onze wens om ondernemers te helpen meer te verkopen en sneller te groeien, en zo hun succes te maximaliseren. Daarom kijken we ernaar uit om samen onze klanten te ondersteunen.”

Klik hier voor meer informatie over het partnership tussen Mollie en BigCommerce.

Kies voor een optimale betaalervaring.