Mollie lanceert Technology Partner Program

Mollie, een van de snelst groeiende betalingsverwerkers binnen Europa, maakt vandaag bekend dat zij een nieuw Technology Partner Program lanceren. Met dit programma helpt Mollie SaaS-platformen en technologiebedrijven om hun klantenkring uit te breiden, nieuwe markten te betreden en klantretentie te verbeteren.

Het Technology Partner Program voorziet aanbieders van SaaS-platformen van gerichte ondersteuning tijdens elk stadium. Het doel is om hen een optimale ervaring te bieden door tools aan te reiken waarmee zij de groei van hun bedrijf kunnen versnellen. Het Technology Partner Program bestaat uit verschillende partnerniveaus. Hoe hoger het partnerniveau, hoe uitgebreider de voordelen. Een greep uit deze voordelen:

– Uitgebreide ondersteuning: toegang tot ondersteuning voor klanten en partners met een partnermanager als vast aanspreekpunt.

– Snellere groei: ondersteuning voor go-to-market- en co-marketinginitiatieven, gezamenlijke verkoopactiviteiten en een vermelding in het overzicht van integratiepartners op de website van Mollie.

– Een scala aan hulpmiddelen: toegang tot het partnerportaal van Mollie met handleidingen, sales- en marketingmateriaal en informatie over de laatste productreleases.

– Exclusieve voordelen: extra omzetkansen, toegang tot marktontwikkelingsfondsen en uitnodigingen voor VIP-evenementen.

Technology Partner Program - in text visual

Technology integreren met partnergemeenschap

Aanbieders van SaaS-platformen die lid worden van het Technology Partner Program kunnen hun technologie integreren met die van de partnergemeenschap van Mollie. Voorbeelden zijn integraties puts ERP- in boekhoudsoftware, zoals Exact in Xentral, subscriptions- in facturatiediensten zoals Chargebee in Recharge in CRM- in marketingdiensten zoals ActiveCampaign in LiveChat. Mollie is daarnaast geïntegreerd met various softwareoplossingen voor vertical markten, zoals reserveringen, gezondheid in sport, ticketverkoop, horeca in retail.

“We zien het als een eer om Platinum partner van Mollie te zijn”, zegt Daniel Close, vice president Partner Ecosystem bij Chargebee. hechte samenwerking tussen Mollie en Chargebee heeft al tenantallen retailers in het Verenigd Koninkrijk en Europa geholpen. Zij profiten van de snelheid en flexibiliteit die onze oplossingen bieden. van abonnementsoplossingen. We zijn trots dat we onderdeel zijn van het Technology Partner Program van Mollie.”

Technology Partner Program - Meeting

Agency Partner Program

Het Technology Partner Program maakt deel uit van het bredere aanbod van partnerprogramma’s van Mollie. Het bedrijf lanceerde recentelijk zijn Agency Partner Program, dat speciaal op digitale bureaus en webbureaus is gericht. De ruim 3.000 deelnemers aan dit programma hebben toegang tot op maat gemaakte klantondersteuning, marketingtools en alle informatie en tools die zij nodig hebben om hun bedrijfsactiviteiten in heel Europa op te schalen.

“Samenwerking speelt een belangrijke rol in het succes van Mollie en in onze missie om uit te groeien tot de meest geliefde aanbieder van betalingsdiensten van de wereld”, zegt Shane Happach, de CEO van Mollie. “Ons nieuwe programma is ontwikkeld op basis van input en feedback van onze partners. Het laat onze toewijding zien aan hechte samenwerkingsverbanden die bijdragen aan snellere groei. We kijken ernaar uit om succesvolle nieuwe partnerships aan te gaan en verder te bouwen aan een ecosysteem van wereldformaat. Op die manier kunnen we onze klanten een optimale ervaring bieden.”

Mollie heeft een lang en succesvol track record in samenwerkingen met partners. Eerder dit jaar lanceerden zij het Connect for Platforms, een oplossing die speciaal ontwikkeld is voor aanbieders van SaaS-platforms en online marktplaatsen. Connect for Platforms biedt hen de snelste en eenvoudigste manier om betalingsprocessen met hun platforms te integreren en nieuwe klanten te onboarden.

Meer informatie over het Technology Partner Program van Mollie is hier te vinden.

Krijg betere betalingen.