Veiligheid voor alles

We nemen veiligheid heel ernstig. Door strenge beveiligingscontroles, veilige opslag van data, screening van medewerkers en naleving van alle regelgeving kunnen we de veiligheid, stabiliteit en betrouwbaarheid van ons betalingsplatform garanderen.

Ultieme gegevensbescherming

Alle data die we verwerken - zowel van jou als van je klanten - worden opgeslagen op Nederlandse servers. Onze servers staan bovendien in extreem goed beveiligde datacenters, die onder toezicht staan van ons gespecialiseerde NOC-team.

Onder toezicht van centrale bank

We voldoen volledig aan de richtlijnen van de Europese Bankautoriteit voor de beveiliging van internetbetalingen en staan permanent onder toezicht van de Nederlandse Centrale Bank. Mollie staat vermeld in het register van betaalinstellingen van de Nederlandse Centrale Bank.

Financieel solide

Mollie is een winstgevend, zichzelf financierend bedrijf. Sinds de oprichting in 2004 waren we een van de eersten die succesvol en veilig betalingen verwerkten. We voldoen aan de minimale solvabiliteitsvereisten en overtreffen die zelfs met 300%.

Drie verdedigingslinies

We zorgen ervoor dat onze interne processen worden onderzocht en gecontroleerd door middel van een 'Three Lines of Defence'-model. Dit betekent dat we onafhankelijke Compliance en Audit Officers inzetten die de veiligheid en efficiëntie van onze interne structuren waarborgen.

Raad van toezicht

Mollie zet zich in voor duurzame groei. We hebben een onafhankelijke raad van toezicht met ervaren ondernemers en financiële specialisten om dit te waarborgen.

ISAE3402-certificering

Het ISAE3402-rapport is opgemaakt door een externe partij (in ons geval Deloitte) en biedt zekerheid over ons betalingsproces en IT-controles voor alle IT-applicaties die dit proces ondersteunen.

Streng beveiligde kaartgegevens

We zijn volledig PCI-DSS niveau 1 gecertificeerd, wat het niveau van beveiliging aantoont dat we bieden aan zowel verkopers als consumenten.

MollieBeveiliging
MollieBeveiliging