Mollie en Chargebee: subscriptions makkelijk gemaakt

Een nieuwe integratie die helpt groeien

Vanaf nu werkt subscription management en billing platform Chargebee samen met Mollie om de groei van klanten te helpen stimuleren. De nieuwe integratie tussen Mollie en Chargebee vereenvoudigt het factureren van abonnementen. De kant-en-klare tool is eenvoudig te installeren en werkt met alle toonaangevende Europese betaalmethoden en biedt lokale, meertalige ondersteuning.

De integratie ondersteunt bedrijven met hun subscription management en facturatie. De samenwerking ondersteunt meer dan 500 recurring billing use cases en biedt geautomatiseerde facturatie met nauwkeurige belastingen, slimme aanmaningen, en snelle onboarding. Toonaangevende Europese betaalmethoden voor abonnementen – SEPA Direct Debit, creditcards en iDEAL – worden bijna onmiddellijk beschikbaar in Chargebee, wat betalingen vereenvoudigt en verkoop stimuleert.

Mollie en Chargebee: subscriptions makkelijk gemaakt

Chargebee en Mollie, beiden kampioen in het leveren van moeiteloze betalingen, werken samen om de groei van Europese bedrijven te helpen stimuleren. De integratie van Chargebee met Mollie biedt een geavanceerde oplossing voor abonnementen, en dat voor bedrijven van elke omvang.

Shane Happach, CEO van Mollie: “We willen het betalen voor iedereen gemakkelijk maken. We zijn dan ook enthousiast dat we dankzij deze samenwerking met Chargebee nu de beste mogelijkheden bieden voor subscription management en facturatie, zodat bedrijven kunnen blijven groeien. Onze naadloze integratie biedt ondernemers de middelen om gemakkelijk hun op abonnementen gebaseerde activiteiten op te starten en op te schalen.

Het consumentengedrag verandert snel. Zo namen online aankopen en terugkerende betalingen de afgelopen jaren voortdurend toe. Het facturatieproces op abonnementsbasis stelt start-ups en kleine ondernemingen in staat om snel op te schalen en nieuwe inkomstenbronnen aan te boren. In tegenstelling tot eenmalige verkopen zorgen terugkerende betalingen ervoor dat bedrijven van elke omvang hun groeipotentieel optimaal benutten, en het zorgt ook voor meer klantloyaliteit.

Eric Chan, Hoofd van Global Partnerships van Chargebee: “We zijn verheugd om samen te werken met een toonaangevende betalingsdienstaanbieder als Mollie om een alles-in-één subscription management en facturatie-oplossing aan te bieden om betalingen, service en ondersteuning op wereldwijde schaal te beheren. De integratie stelt onze handelaars in staat om toonaangevende Europese betaalmethoden te accepteren om zo de verkoop te stimuleren en hun op abonnementen gebaseerde ondernemingen in meerdere regio’s te laten groeien.”

Chargebees nieuwe integratie met Mollie biedt Mollies klanten een geavanceerde oplossing voor abonnementen alsook een geautomatiseerde facturatie die in overeenstemming is met de Europese belastingwetgevingen voor in de EU gevestigde ondernemingen. De samenwerking zal de groei van Mollies KMO-klanten stimuleren, waardoor zij zich meer kunnen focussen op productontwikkeling en zo hun producten sneller op de markt kunnen brengen. De samenwerking stimuleert ook de groei van KMO’s door het bieden van inzichten en statistieken over hoe de onderneming draait, investeert en gewaardeerd wordt.

Krish Subramanian, CEO van Chargebee: “Op dit moment hechten zowel consumenten als handelaren het meeste belang aan snelheid en flexibiliteit. over grenzen en productlijnen heen.”

Mollie activeren op Chargebee is heel makkelijk. Kijk op onze integratie-pagina om te zien hoe je dit doet.

Eenvoudig betalen met Mollie

Mollie ondersteunt alle bekende Europese betaalmethoden, zodat je je klanten de beste ervaring biedt. Je richt het betaalproces precies zo in als je wilt, met gepersonaliseerde betalingen, duidelijke overzichten, eenvoudig boekhouding en uitgebreide security. Onze prijzen zijn laag en transparant en je betaalt alleen voor geslaagde transacties, zonder lock-in contract. We zijn een van Europa’s snelst groeiende betaalproviders en werken met meer dan 130.000 bedrijven samen. Ontdek alle manieren waarop Mollie je bedrijf helpt groeien.

Krijg betere betalingen.