>

Chargebee

Chargebee

Abonnementsbeheer en betalingen eenvoudig gemaakt

Mollie voor Chargebee

Mollie en Chargebee ontwikkelden samen een tool voor abonnementsbeheer en facturatie, die efficiënte betalingen en uitstekende service biedt. De Mollie-integratie is makkelijk in gebruik en biedt innovatieve en kant-en-klare oplossingen. Zo tillen Mollie en Chargebee abonnementsbeheer en facturatie naar een hoger niveau.

Met de nieuwe integratie ontvang je vrijwel direct betalingen in Chargebee – via alle bekende Europese betaalmethoden. Dat maakt betalingen makkelijk, waardoor je met gemak uitzonderlijke service levert en je verkoop omhoog gaat. Of je nu een SaaS-bedrijf hebt of met abonnementen werkt: Mollie en Chargebee zijn je perfecte partners voor groei.


Wat de integratie je biedt

De Chargebee-Mollie integratie is gemakkelijk te gebruiken, snel te integreren en biedt:

Abonnementen eenvoudig gemaakt

 • Innovatieve oplossing. Gemakkelijk je abonnementen beheren.

 • Oneindig opschalen. Sla meer dan 500 terugkerende facturaties op, zodat je altijd klaar bent voor de toekomst.

 • Automatisch het juiste belasting- en btw-tarief. Verstuur terugkerende facturen geautomatiseerd en met het juiste tarief.

 • Eenvoudige integratie. Ga in je Chargebee-account naar de pagina met plug-ins en installeer Mollie in één klik.

 • Support in meerdere talen. Loop je toch ergens tegenaan tijdens de integratie? Geen zorgen. Onze meertalige klantenservice en technische supportteams staan voor je klaar. Dankzij hun training en uitgebreide productkennis krijg je altijd een duidelijk antwoord.

Chargebee-Integration-Page-In-text visual@2x

Eenvoudige, flexibele betaaloplossingen

 • Alle bekende betaalmethoden. Met de Mollie-integratie heb je direct toegang tot alle veelgebruikte Europese betaalmethoden.

 • Slimme aanmaningen. Als het de eerste keer niet lukt om een betaling af te schrijven, probeert de Chargebee-tool het automatisch nog een keer. Zo voorkom je dat abonnementen onverwachts worden opgezegd.

 • Makkelijk aanpassen. Mollie maakt terugboekingen, wijzigingen en annuleringen eenvoudig. Deze processen zijn vooraf ingesteld en klaar om te gebruiken.

Eén prijs, één contract

 • Transparante prijzen. Met Mollie betaal je alleen een vaste vergoeding voor succesvolle transacties. Lees meer over Mollie Pricing.

 • Eén enkel contract. Je hebt slechts één Mollie-contract en een Chargebee-account nodig om toegang te krijgen tot Chargebee's Mollie-integratie en alle toonaangevende betaalmethoden. Mollie doet niet aan lock-in contracten; je schrijft je in en uit wanneer jij wilt.

Het gemak van een goede service

 • Automatische en uitgebreide compliance. Mollie volgt de normen van de beste wereldwijde banken. Zelfs als de regels veranderen, hoef je niets te doen – je voldoet altijd aan de eisen.

 • Beschikbaarheid. Mollie garandeert 99,9% uptime.

Compatibel met onze producten:

Compatibel met onze producten:

Gerelateerde integraties

Gerelateerde integraties

Gerelateerde integraties

Het platform voor productabonnementen & terugkerende handel.

Naadloze facturatie, van offerte tot betaling.

Moeiteloze betalingen ontmoeten moeiteloos terugkerende handel

Ontgrendel waarde door de hele marketing funnel heen

Voeg een betaallink toe aan je AFAS-factuur.