Betaald via Mollie?

Zoek je transactie

Mollie of Stg Mollie Payments op je bankafschrift?

Mollie verwerkt betalingen voor webshops. Je kunt ons zien als een tussenpersoon; wij zorgen ervoor dat jouw geld veilig van je bank naar de webshop gaat. Omdat wij het betalingsproces uit handen nemen voor de webshop, zie je Mollie of Stg Mollie Payments op je bankafschrift staan.

Heb je een vraag over je bestelling?
Vragen over je bestelling of betaling kunnen wij niet beantwoorden, neem daarvoor contact op met de webshop waarbij je je aankoop hebt gedaan. Heb je geen bestelling geplaatst of twijfel je waar je besteld hebt? Vul dan het formulier hiernaast in, om te achterhalen waar de afschrijving van jouw rekening vandaan komt. Je krijgt dan ook de contactgegevens van de webshop te zien.

Heb je een bedrag naar onze bankrekening overgemaakt?
De bedragen die binnenkomen op onze rekeningen moeten altijd gekoppeld zijn aan een webshopbestelling. Als dit niet het geval is, kunnen wij niet achterhalen waar het geld naartoe moet. Dergelijke bedragen worden binnen 2 werkdagen automatisch teruggestort. Het is niet mogelijk om dit proces te versnellen.

Let op! Een account aanmaken bij Mollie is niet bedoeld voor consumenten. Het is niet mogelijk om hiermee gegevens over bestellingen of betalingen op te vragen. Gebruik hiervoor het formulier onder 'Heb je een vraag over je betaling?'.