>

Firmhouse

Firmhouse

Het platform voor productabonnementen & terugkerende handel.

Mollie voor Firmhouse

Mollie bundelt de krachten met Firmhouse om bedrijven te helpen de voordelen van recurring commerce te benutten, in combinatie met een naadloze integratie van betalingen.

Firmhouse ondersteunt een breed scala aan kant en klare modellen voor recurring commerce. Het platform biedt alle nodige functionaliteiten om deze modellen end-to-end te lanceren, in Europa, in je favoriete e-commerce stack.

Subscribe & Save

Laat je business groeien met terugkerende, voorspelbare inkomsten. Beloon trouwe klanten met betere prijzen en een unieke klantervaring.

Rental & Lease

Verhuur producten rechtstreeks aan klanten via Firmhouse. Regel het volledige verhuurproces binnen je e-commerce stack en aanvaard veilig nieuwe klanten als abonnees.

Try & Buy

Bied klanten betaalde proefperiodes voor fysieke producten. Klanten kunnen het product aan het einde van de proefperiode kopen, of het product als huurproduct houden.

Product-as-a-Service

Bundel duurzame producten en verbruiksgoederen in één aanbod. Bied klanten een geweldige oplossing en ervaring voor één vaste prijs per maand.

Eenmalig afrekenen

Met de Firmhouse-checkout kun je ook eenmalige aankopen aanvaarden. Die klanten kunnen zich later eenvoudig abonneren op de producten die ze eerder bij jou hebben gekocht.

On-demand bestellen en opladen

Met de flexibele Firmhouse API kan je on-demand bestellen en opladen, ideaal voor aanbiedingen waarbij aangesloten hardware de levering en aankoop van verbruiksartikelen kan initiëren.


Waroom Mollie en Firmhouse?

De integratie tussen Mollie en Firmhouse stelt je in staat om:

  • Eenvoudig uit te breiden in Europa, voor elk Recurring Commerce-model en met alle lokaal relevante betaalmethoden.

  • Een branded checkout-ervaring te creëren met een kant en klare oplossing voor webshopplatformen zoals Shopify en Shopware. Je kunt Firmhouse naadloos integreren in de bestaande set-up van je website, maar het ook headless gebruiken om de volledige checkout-ervaring aan te passen aan je behoeften.

  • Slimme aanmaningen te implementeren: wanneer een betaling mislukt, ontvangt de klant meteen een betaallink die hij kan gebruiken om de betaling in orde te brengen met elke betaalmethode die jij wilt aanvaarden.

  • Te integreren met identificatieproviders, waardoor een naadloze set-up voor fraudepreventie in meerdere markten mogelijk is.

  • Een gecombineerd winkelmandje aan te bieden, waarbij klanten een huurproduct, een eenmalige aankoop en een terugkerend product kunnen combineren in één checkout en betaling.

  • Ondersteuning te krijgen wanneer jij dat wenst: Firmhouse biedt professionele services voor lancering en migratie. Voor alle vragen over betalingen zijn de meertalige supportteams van Mollie makkelijk te bereiken.

Succesverhalen:

Gerelateerde integraties

Abonnementsbeheer en betalingen eenvoudig gemaakt

Naadloze facturatie, van offerte tot betaling.

Moeiteloze betalingen ontmoeten moeiteloos terugkerende handel

Ontgrendel waarde door de hele marketing funnel heen

Voeg een betaallink toe aan je AFAS-factuur.