Mollie & Optimizely

Toonaangevend platform voor e-commerce en digitale ervaringen
Door Arlanet
Category
Integrations
Compatibiliteit
1.0.7776.21873
Release date
April 6, 2021

Met Mollie boek je nog meer succes via Optimizely

Schakel binnen een paar minuten via één plugin meer dan 20 lokale en alternatieve betaalmethodes in. Dan profiteer je meteen van naadloze integratie, een intuïtief dashboard om transacties te monitoren en een checkout met hoge conversie.

Een betere checkout-ervaring

Zonder de shopervaring van klanten te onderbreken, biedt Mollie Checkout voor Optimizely ze direct allerlei lokale en alternatieve betaalopties, zoals creditcards, PayPal en Klarna.

Vind het op de Optimizely Marketplace of via GitHub

Mollie x Optimizely

Mollie Checkout voor Optimizely installeer je in één klik. Daar komt dus geen developer aan te pas. De complexiteit van wereldwijde betalingen blijft onder de motorkap, waar het hoort:

 • Gelokaliseerd product: Een dashboard in het Engels, Nederlands, Duits en Frans. Binnenkort nog meer talen.
 • Checkout op maat: Pas de volgorde, titel en omschrijving aan van elke betaalmethode in checkout, en voorspel inkomstenstromen voor de komende maanden.
 • Transparante pricing: Betaal alleen voor succesvolle transacties. Dus geen opstartkosten of fees voor onderhoud. Lees meer over Mollie Pricing.
 • Aanpasbare uitbetaaltijden: Stel zelf in wanneer je je geld ontvangt - dagelijks, wekelijks, maandelijks of wanneer je maar wilt.
 • Developer-driven/friendly: Duidelijke documentatie en een event log voor debugging-doeleinden.
 • Meertalige ondersteuning: Onze meertalige klantenservice en technische support teams zijn er wanneer je ze nodig hebt. Alle teamleden zijn uitgebreid opgeleid en weten alles van onze producten. Daardoor geven ze duidelijke antwoorden in het onwaarschijnlijke geval dat er iets misgaat tijdens de set-up.

De Mollie API geeft je Optimizely site één gateway-verbinding naar wereldwijde betaalnetwerken. Van debit- en creditcards tot alternatieve methodes als Apple Pay en PayPal.

De security- en compliance-standaarden zijn van hoog niveau, gereguleerd en vergelijkbaar met internationale banknormen. Zelfs wanneer regelgeving verandert, kun je er zeker van zijn dat je eraan voldoet.

In het geval van uitzonderingen ondersteunt Mollie naadloze terugboekingen, terugbetalingen, herbestellingen, wijzigingen en annuleringen. De processen zijn gebouwd en klaar om te gebruiken. Als je webwinkels voor je klanten bouwt, kunnen zij deze functies ook aan hun klanten bieden.

Installatie

 1. Creëer een Mollie account
 2. Installeer de pakketten
 3. Configure betalingen in CommerceManager
 4. Kies betaalmethodes voor de MollieCheckout
 5. Zorg voor een redirect naar Mollie
 6. Implementeer MollieCheckoutService
 7. Pas de Foundation Order-Confirmation controller aan
 8. Voeg een betalingsbevestigingsweergave to

Doorloop het complete implementatieproces stap voor visit GitHub.

Let’s get growing

Mollie is er om jou te helpen groeien: we werken betrouwbaar op de achtergrond, met een uptime van meer dan 99,9%. Zo maken we de e-commerce ervaring mogelijk en steeds beter, verhogen we voltooiingspercentages en zorgen we voor minder verlaten winkelmandjes. Heb je ondersteuning nodig? Onze support-medewerkers spreken je taal en kennen je lokale markt door en door.

Ga gratis aan de slag met Mollie Checkout for Optimizely. Geen vaste contracten, geen verborgen fees.

Integreer lokale en internationale betaalmethodes

Get started by adding Mollie payments to Optimizely.