>

Optimizely

Optimizely

Toonaangevend e-commerce- en digitale ervaringsplatform.

Een betere checkout-ervaring

Zonder de winkelervaring te onderbreken, maakt Mollie Checkout voor Optimizely een scala aan lokale en alternatieve betaalopties direct beschikbaar, inclusief creditcards, PayPal, Klarna en meer.

Vind het op de Optimizely Marketplace of via GitHub

Mollie x Optimizely

Mollie Checkout voor Optimizely vereist geen codering en ondersteunt installatie met één klik. De complexiteit van wereldwijde betalingen blijft onder de motorkap waar het hoort:

 • Gelokaliseerd product: Een Dashboard in het Engels, Nederlands, Duits en Frans, met binnenkort meer talen.

 • Aanpasbare checkout: Bewerk de volgorde, titel en beschrijving van elke betaalmethode in de Optimizely checkout, evenals voorspel inkomstenstromen voor de komende maanden.

 • Transparante prijsstelling: Betaal alleen voor geslaagde transacties, wat betekent dat er geen opstartkosten of onderhoudskosten zijn. Lees meer over Mollie Pricing.

 • Instelbare uitbetalingstijden: Ontvang je uitbetalingen in door jou ingestelde termijnen: dagelijks, wekelijks, maandelijks of zoals je zelf wilt

 • Ontwikkelaar-gestuurd/vriendelijk: Geniet van duidelijke documentatie en een evenementenlogboek voor het debuggen.

 • Meertalige ondersteuning: Onze meertalige klantenservice- en technische ondersteuningsteams staan klaar om je te ondersteunen. Elk teamlid is uitgebreid getraind en heeft kennis van onze producten en kan je duidelijke antwoorden geven in het onwaarschijnlijke geval van installatieproblemen.

De Mollie API biedt je Optimizely-site een enkele gateway-verbinding naar betalingsnetwerken wereldwijd – van kaarten tot accounts tot alternatieve methoden zoals Apple Pay en PayPal.

Beveiligings- en nalevingsnormen zijn voorbeeldig, gereguleerd en op het niveau van wereldwijde banknormen. Zelfs als regelgeving verandert, kun je er zeker van zijn dat je voldoet.

In geval van uitzonderingen ondersteunt Mollie moeiteloze terugboekingen, terugbetalingen, herbestellingen, wijzigingen en annuleringen. De processen zijn gebouwd en klaar voor gebruik. Als je winkels bouwt voor je klanten, kun je die functies ook aan hun klanten aanbieden.

Installatie

 1. Maak een Mollie account aan.

 2. Installeer Pakketten

 3. Configureer Betaling in CommerceManager

 4. Maak MollieCheckout Betalingsmethoden

 5. Beheer de omleiding naar Mollie

 6. Implementeer MollieCheckoutService

 7. Wijzig de Foundation Orderbevestiging-controller

 8. Voeg een betalingsbevestigingsweergave toe

Voor het volledige stapsgewijze implementatieproces bezoek GitHub.

Begin met groeien

Mollie bestaat om jouw groei te ondersteunen: betrouwbaar op de achtergrond werken met een uptime van meer dan 99,9%, de e-commerce ervaring mogelijk maken en stimuleren, de voltooiingspercentages verhogen en het aantal afhakingen verminderen. Wanneer je hulp en ondersteuning nodig hebt, spreken de supportmedewerkers van Mollie je taal en hebben zij een diepgaand begrip van lokale behoeften.

Probeer Mollie Checkout voor Optimizely gratis. Geen verplichtingen. Geen verborgen kosten.

Compatibel met onze producten:

Compatibel met onze producten:

Gerelateerde integraties

Geef je bedrijf een boost met alle ondernemingsmogelijkheden

Direct een online webshop met onze gratis te gebruiken software.

Maak eenvoudig je eigen website of je e-commerce site met CmonSite.

Ontgrendel waarde door de hele marketing funnel heen

Voeg een betaallink toe aan je AFAS-factuur.