>

PrestaShop

PrestaShop

Ontwikkel en groei je business met PrestaShop

Mollie voor Prestashop

PrestaShop is een betrouwbaar en gebruiksvriendelijk e-commerce platform dat bedrijven in staat stelt prachtige online winkels te creëren. Het maakt niet uit hoe groot je bedrijf is, PrestaShop heeft de tools en functies die je nodig hebt om te slagen in het huidige concurrerende e-commercelandschap.

De integratie met Mollie maakt het verwerken van betalingen in je PrestaShop webwinkel sneller en soepeler dan ooit. Je kunt alle populaire betaalmethoden met één klik activeren, restituties beheren, terugkerende betalingen innen en meer.

Werk samen met Mollie voor naadloze betalingsverwerking in je PrestaShop webwinkel en geniet van moeiteloze transacties.


Waarom zou je voor Mollie kiezen?

De integratie van Mollie in je PrestaShop webwinkel biedt veel voordelen, zoals: 

 • Toonaangevende betaalmethoden. Accepteer alle belangrijke betaalmethoden inclusief credit- en debitcards, Paypal, Klarna, in3, Apple Pay en meer.

 • Eenvoudige restituties. Verwerk volledige en gedeeltelijke restituties direct in je PrestaShop-interface.

 • Abonnementen. Beheer terugkerende betalingen met gemak.

 • Geïntegreerde creditcardbetalingen. Stel je klanten in staat direct op je website te betalen met creditcards, zonder omleiding met Mollie Components.

 • Checkout met één klik. Sta terugkerende klanten toe hun creditcardinformatie op te slaan en te hergebruiken met slechts één klik tijdens het afrekenen.

 • Gepersonaliseerde klantbeleving. Creëer de ultieme winkelervaring voor je klanten door betalingsopties aan te bieden die specifiek zijn afgestemd op lokale markten en een op maat gemaakt afrekenproces.

Mollie biedt meer dan alleen betalingen

 • Snelle onboarding. Voeg de Mollie-integratie toe aan je PrestaShop webwinkel en begin direct met het ontvangen van betalingen.

 • Transparante prijzen. Betaal alleen voor succesvolle transacties zonder vastlopende contracten, maandelijkse kosten of plugin-kosten.

 • Toonaangevende betaalmethoden. Kies uit meer dan 25 lokale en alternatieve betaalmethoden, direct verbonden met wereldwijde betalingsnetwerken.

 • Eén contract. Krijg toegang tot alle betaalmethoden met één contract, met eenvoudige activatie en deactivatie in het Mollie Dashboard.

 • Intuïtief dashboard. het Mollie Dashboard biedt je real-time inzichten in al je betalingen.

 • Strenge beveiliging. Mollie maakt gebruik van een betrouwbaar beveiligingssysteem met slimme tools voor fraudedetectie en Dynamic 3D Secure. Hiermee voldoe je automatisch aan de wereldwijde bancaire richtlijnen.

 • Meertalige ondersteuning. Los snel problemen op met de meertalige klantenservice en technische ondersteuning van Mollie.

Installatie

Volg de stappen in ons Help Center artikel om de Mollie x PrestaShop integratie te installeren.

Gerelateerde integraties

Geef je bedrijf een boost met alle ondernemingsmogelijkheden

Direct een online webshop met onze gratis te gebruiken software.

Maak eenvoudig je eigen website of je e-commerce site met CmonSite.

MIC1 synchroniseert Microtech Büro+ met Shopware voor een soepel, geautomatiseerd boekhoud-, voorraad- en orderbeheer.

Geautomatiseerde en hoogwaardige verkoop- en serviceplatforms.