>

Recharge

Recharge

Moeiteloze betalingen ontmoeten moeiteloos terugkerende handel

Mollie voor Recharge

Mollie en Recharge zijn een partnerschap aangegaan om abonnement-gebaseerde handelsbedrijven naar het toppunt van innovatie te brengen. Door de integratie met Mollie voorziet Recharge in een oplossing voor terugkerende betalingen en abonnementsbeheer op één plek, wat leidt tot een gebruiksvriendelijke, end-to-end oplossing.

Deze nieuwe integratie stelt je in staat om eenvoudig abonnementen via Recharge te implementeren, waardoor de Levenslange Waarde en Gemiddelde Orderwaarde toenemen. De consumentgerichte onderdelen van de oplossing van Recharge zijn aanpasbaar, wat zorgt voor merkconsistentie en vertrouwen bij de consument. Mollie en Recharge zijn je perfecte partners in groei.

Waarom Mollie met Recharge

Makkelijk te gebruiken en snel te integreren, biedt de Mollie-integratie van Recharge:

 • Een complete abonnementsoplossing: Integreer moeiteloos terugkerende betalingen in je Magento, WooCommerce of stand-alone webshops via de API's van Recharge.

 • Gemak in uitrol en beheer van abonnementen: Zet snel een abonnementsprogramma op, inclusief het toevoegen van eenmalige producten, het beheren van terugkerende aankopen, het overslaan van leveringen, of het wisselen van productcapaciteiten.

 • Retentiesuite: probeer automatisch betalingen opnieuw als ze mislukken en gebruik de Recharge-interface om slimme incasso en winback workflows te automatiseren.

 • Verbeterde klantbeleving: Creëer een betere abonnementervaring door klanten de mogelijkheid te geven hun eigen abonnementen te beheren via het klantenportaal. Stuur gepersonaliseerde transactionele notificaties om consumenten de controle te geven en ze op de hoogte te houden.

 • Analytics: Verkrijg real-time inzichten in inkomsten, klanten en abonnementen om je klanten te begrijpen en hun behoeften onmiddellijk te vervullen.

Eenvoudige, flexibele betalingen

 • Betalingen gemakkelijk gemaakt: Bied een breed scala van lokaal relevante betaalmethoden aan en innen eenvoudig terugkerende abonnementskosten volgens je bedrijfsplan.

 • Smart dunning: Probeer automatisch betalingen voor een factuur opnieuw als de betaling mislukt, om te voorkomen dat abonnementen worden geannuleerd door onverwachte problemen.

 • Naadloze betalingswijzigingen: Mollie en Recharge ondersteunen allerlei betalingswijzigingen van je klanten. De processen zijn vooraf gebouwd en klaar voor gebruik.

Eerlijke prijzen, geen vast contract

 • Transparante prijzen: Met Mollie, betaal je alleen een vast tarief voor geslaagde transacties. Met Recharge, kies je plan en betaal je een vergoeding op basis van gebruik.

 • Geen vast contract: Een snelle en eenvoudige onboarding-ervaring zonder vast contract voor zowel Recharge als Mollie.

Gemak

 • Automatische, geavanceerde compliance: Mollie en Recharge voldoen aan de beste wereldwijde banknormen. Zelfs als regelgeving verandert, hoef je niets te doen – je zult altijd compliant zijn.

 • Multilinguale ondersteuning: Recharge staat klaar om je te ondersteunen tijdens de integratie, terwijl Mollie's multilinguale klantenservice en technische ondersteuningsteams beschikbaar zijn voor alle vragen die je hebt over betalingen.

Compatibel met onze producten:

Gerelateerde integraties

Abonnementsbeheer en betalingen eenvoudig gemaakt

Het platform voor productabonnementen & terugkerende handel.

Naadloze facturatie, van offerte tot betaling.

MIC1 synchroniseert Microtech Büro+ met Shopware voor een soepel, geautomatiseerd boekhoud-, voorraad- en orderbeheer.

Geautomatiseerde en hoogwaardige verkoop- en serviceplatforms.