Mollie voor Recharge

Waar moeiteloze betalingen en vlotte recurring commerce samenkomen
Category
Integrations
Release date
7 april 2022

Mollie voor Recharge

Mollie en Recharge slaan de handen in elkaar en voorzien subscription-gebaseerde bedrijven voortaan van de allernieuwste innovaties. De integratie van Recharge met Mollie biedt klanten een oplossing voor terugkerende betalingen en subscription management — op één overzichtelijke plek, voor een gebruiksvriendelijke, end-to-end oplossing.

Deze gloednieuwe integratie stelt je in staat eenvoudig subscriptions via Recharge te implementeren, waardoor je CLV (Customer Lifetime Value) en AOV (Average Order Value) toenemen. De consumentgerichte onderdelen van de integratie zijn aanpasbaar, wat zorgt voor merkcontinuïteit en vertrouwen van je consumenten. Anders gezegd: Mollie en Recharge, dat zijn je ideale groeipartners.

Waarom de Mollie en Recharge-integratie?

Omdat die gemakkelijk te gebruiken én eenvoudig te regelen is, uiteraard. Daarnaast biedt de integratie:

 • Een end-to-end oplossing voor subscriptions: via de API’s van Recharge integreer je terugkerende betalingen eenvoudig in je Magento, WooCommerce of zelfstandige webshops.
 • De mogelijkheid om eenvoudig subscriptions te implementeren en managen: activeer snel een subscription-programma, voeg eenmalige producten toe, beheer terugkerende aankopen, sla leveringen over of wissel productmogelijkheden in.
 • Een retention suite: mislukt een betaling, dan wordt automatisch een nieuwe poging gedaan. Maak gebruik van de Recharge-interface om slimme aanmaningen en winback workflows te automatiseren.
 • Een betere klantervaring: Stel klanten in staat hun eigen subscriptions te beheren via het klantenportaal en creëer een betere ervaring. Stuur gepersonaliseerde transactiemeldingen om consumenten op de hoogte te houden.
 • Analytics: krijg realtime inzichten over inkomsten, klanten en subscriptions. Zo begrijp je je klanten en kan je onmiddellijk aan hun behoeften voldoen.

Aan de slag met Mollie + Recharge

Recharge customer portal

Eenvoudige, flexibele betalingen

 • Gemakkelijke betalingen: bied je klanten een breed scala aan lokaal relevante betaalmethoden en incasseer eenvoudig terugkerende subscription-kosten volgens je bedrijfsplan.
 • Slimme aanmaningen: mislukt de betaling van een factuur, dan wordt er automatisch opnieuw geprobeerd. Zo voorkom je dat subscriptions worden geannuleerd door onverwachte fouten.
 • Vlotte betalingswijzigingen: Mollie + Recharge ondersteunt alle soorten betalingswijzigingen van uw klanten. De processen zijn vooraf ingesteld en meteen klaar voor gebruik.

Eerlijke prijzen, geen lock-in contracten

 • Transparante prijzen: met Mollie betaal je enkel een vaste kost per geslaagde transactie. Met Recharge kies je een vast plan en betaal je gebaseerd op je gebruik.
 • Geen lock-in contracten: profiteer van snelle, vlotte onboarding, zonder lock-in contracten voor Recharge of Mollie.

Gebruiksgemak

 • Conform de wet, automatisch en geavanceerd: Mollie en Recharge voldoen aan de beste wereldwijde banknormen. Zelfs als de regelgeving verandert, hoef je niets te doen — je voldoet altijd aan alle eisen.
 • Meertalige support: Recharge ondersteunt je gedurende de volledige integratie. Mollies meertalige klantenservice en technische ondersteuningsteams zijn dan weer beschikbaar voor al je vragen rond betalingen.

Integreer lokale en internationale betaalmethodes

The most convenient solution for subscriptions