Wix

Beheer en ontwikkel je bedrijf online

Mollie voor Wix

Het toonaangevende e-commerceplatform Wix biedt je alle professionele tools en diensten die je nodig hebt om een succesvolle online onderneming te starten, te runnen en te laten groeien. Met een toonaangevende webshopbouwer en geavanceerde zakelijke functies, biedt Wix een complete oplossing voor ondernemers, retailers en merken die online verkopen.

Mollies integratie met Wix voegt de kritische succesfactor toe: het bieden van een eenvoudig te installeren, aanpasbare betalingsgateway die moeiteloos te gebruiken is. Voeg binnen enkele minuten alle toonaangevende betaalmethoden toe aan je Wix webshop of site, allemaal geleverd met geavanceerde beveiliging en lokale, meertalige ondersteuning.

Of je nu net begint of snel aan het opschalen bent, Mollie en Wix staan klaar om je groei te ondersteunen.

Wat de Mollie-integratie van Wix je biedt

Makkelijk te gebruiken en te installeren, de Mollie-plugin voor Wix geeft je een geweldige betaalervaring voor je webshop. Dit biedt het:

Moeiteloze flexibele betalingen

 • Eenvoudige onboarding. Met Mollie ft. Wix is je checkout binnen no-time online. En dankzij onze efficiënte afhandeling word je snel uitbetaald.

 • Alle belangrijke betaalmethoden. De Wix-Mollie-integratie ondersteunt alle belangrijke Europese betaalmethoden en biedt een shopervaring die geoptimaliseerd is voor conversie.

 • Terugbetalingen. Verwerk moeiteloos terugstortingen, volledige én gedeeltelijke.

 • Betaalplanning. Ontvang je uitbetalingen volgens een schema dat jou uitkomt: dagelijks, wekelijks, maandelijks – wat jij wilt.

 • Voer vlot veranderingen door. Mollie ondersteunt terugboekingen, re-orders, wijzigingen en annuleringen.

 • Makkelijke integratie. Ga in je Wix-account naar het tabblad ‘Accepteer Betalingen’ en koppel je gewenste betaalmethoden aan Mollie. Nu kun je aan de slag!

Eerlijke prijzen, geen lock-in contract

 • Transparante prijzen. Als verkoper betaal je bij Mollie geen opstart- of onderhoudskosten, we rekenen alleen een vaste vergoeding per transactie. De hoogte hiervan hangt af van de grootte van je webshop. Dus ook als je net begint, kun je met Mollie aan de slag. Je betaalt alleen voor geslaagde transacties, niet voor onvoltooide of afgebroken checkouts. Lees hier meer over onze tarieven.

 • Geen lock-in contract. Je registreert je alleen om toegang te krijgen tot onze betaalmethoden. Verder zit je nergens aan vast, je kunt starten en weggaan wanneer je wilt.

Gebruiksgemak

 • Gebruiksvriendelijk dashboard. In je Mollie Dashboard vind je een real-time overzicht van je bestellingen en betalingen.

 • Ondersteuning in meerdere talen. Onze getrainde klantenservice- en supportteams spreken hun talen en staan voor je klaar. Mocht je ondanks alles op problemen stuiten, dan kun je bij hen terecht.

 • Geautomatiseerde, geavanceerde compliance. Mollies gereguleerde normen voldoen aan de beste internationale bankstandaarden. Zelfs als regelgeving verandert, hoef je niets te doen – je voldoet vanzelf aan alle eisen.

 • Beschikbaarheid. Mollie garandeert 99,9% uptime.

Fantastische UX

 • Geautomatiseerde branding. Mollie neemt vanzelf de look en feel van je Wix-webshop over, waardoor je checkout consistent is met de rest van je winkel.

 • Automatische lokalisatie. Mollie ziet vanuit welk land je klant aan het shoppen is en laat automatisch de lokaal populaire betaalmethoden zien, in de juiste taal.

Start je online shop met Wix en Mollie

Stap in de wereld van e-commerce met een webshop die je klanten uitstekend bedient, van het allereerste contact tot het afrekenen. Maximaliseer je verkopen en verhoog je conversie door een soepele, gelokaliseerde ervaring te bieden.

Zo integreer je Mollie in je Wix-webshop

Ga naar ons Help Center en ontdek hoe je Mollie activeert voor Wix.

Compatibel met onze producten:

Compatibel met onze producten:

Gerelateerde integraties

Gerelateerde integraties

Gerelateerde integraties

Geef je bedrijf een boost met alle ondernemingsmogelijkheden

Direct een online webshop met onze gratis te gebruiken software.

Maak eenvoudig je eigen website of je e-commerce site met CmonSite.

Ontgrendel waarde door de hele marketing funnel heen

Voeg een betaallink toe aan je AFAS-factuur.