Mollie plugin voor Wix betalingen

Beheer en ontwikkel je bedrijf online.
Door Logeecom
Category
Integrations
Compatibiliteit
Business Premium Plan
Release date
December 2, 2021

Mollie plugin voor Wix betalingen

Wix, toonaangevend e-commerceplatform en websitebouwer, is een eenvoudige tool waarmee je je website of webshop gemakkelijk lanceert, runt en doet groeien. Met meer dan 500 sjablonen en een grote keuze aan geavanceerde zakelijke functies design je je webshop precies hoe jij het wilt — en je hoeft er niet eens een technisch wonder voor te zijn.

Mollies integratie met Wix voegt dé succesfactor toe aan je webshop: een personaliseerbare, eenvoudig te installeren en gemakkelijk te gebruiken betaalgateway. Op enkele minuten tijd voeg je alle belangrijke betaalmethoden, zoals IDEAL, Pay-Pal en Klarna toe aan je Wix webshop. Inclusief geavanceerde beveiliging en lokale, meertalige ondersteuning inclusief.

Of je nu net begint of in het midden van een groeispurt zit — Mollie en Wix zijn er om te helpen. Meld je hier direct aan!

Wat de Wix-Mollie integratie je biedt

Mollies plugin voor Wix is eenvoudig te installeren en gebruiken, en voorziet je webshopklanten van een vlotte betaalervaring. Mollie ft. Wix biedt:

Eenvoudige, flexibele betalingen

 • Makkelijke onboarding: Met Mollie ft. Wix geniet je van naadloze onboarding. Dankzij onze efficiënte procedures word je snel betaald.
 • De belangrijkste betaalmethoden: De Wix-Mollie integratie ondersteunt alle belangrijke Europese betaalmethoden en biedt een winkelervaring geoptimaliseerd voor conversie.
 • Terugbetalingen: Verwerk gemakkelijk volledige en gedeeltelijke terugbetalingen.
 • Betaalplanning: Word betaald volgens een schema dat jou uitkomt: dagelijks, wekelijks, maandelijks… Jij kiest.
 • Vlotte veranderingen: Via kant-en-klare processen ondersteunt Mollie met gemak chargebacks, re-orders, wijzigingen en annuleringen.
 • Makkelijke integratie: Ga in je Wix account naar het tabblad ‘Aanvaard Betalingen’ en koppel je gewenste betaalmethoden aan Mollie. Nu kan je aan de slag!

Eerlijke prijzen zonder lock-in contracten

 • Transparante prijzen: We rekenen verkopers geen opstart- of onderhoudskosten aan; enkel een vaste vergoeding per transactie. Die vergoeding hangt af van de grootte van je webshop. Met andere woorden: zelfs als je nog maar net begint, kan je met Mollie aan de slag. Je betaalt alleen voor succesvolle transacties, niet voor onvoltooide of afgebroken checkouts. Lees meer over Mollies prijzen.
 • Geen lock-in contract: Registreren is enkel nodig om toegang te krijgen tot Mollies betaalmethoden. Je hangt dus nergens aan vast, en kunt beginnen en weggaan wanneer je wilt.

Gebruiksgemak

 • Gebruiksvriendelijk dashboard: Je Mollie Dashboard biedt een real-time overzicht van je bestellingen en betalingen.
 • Meertalige ondersteuning: Onze meertalige klantenservice en technische support teams staan voor je klaar. In het onwaarschijnlijke geval van problemen kan je altijd terugvallen op hun uitgebreide training en kennis van onze producten.
 • Automatische, geavanceerde compliance: Mollies voorbeeldige, gereguleerde normen voldoen altijd aan de beste wereldwijde banknormen. Zelfs als de regelgeving verandert, hoef je niets te doen — je voldoet standaard aan alle eisen.
 • Beschikbaarheid: Mollie garandeert 99,9% uptime

Fantastische UX

 • Automatische branding: Mollie neemt automatisch de look en feel van je Wix webshop over, waardoor je checkout consistent is met de rest van je winkel.
 • Automatische lokalisatie: Mollie bepaalt automatisch vanuit welk land je klant aan het surfen is en toont de lokale populaire betaalopties in de lokale taal.

Begin je webshop met Wix en Mollie

Treed binnen in de e-commerce met een webshop die je klanten uitstekend bedient, van het eerste contact tot het afrekenen. Maximaliseer je verkoop en verhoog je conversie aan de hand van een moeiteloze, gelokaliseerde ervaring.

Zo integreer je Mollie in je Wix webshop

Surf naar ons helpcentrum en ontdek hoe je Mollie activeert voor Wix.

Veelgestelde vragen over Mollies Wix plugin

Wat kost betalingen ontvangen via Mollie?

Bij Mollie betaal je enkel voor geslaagde transacties en er zijn geen minimumkosten. Voor iDEAL betaal je bijvoorbeeld een vast bedrag van €0.29 per iDEAL transactie. Kijk voor meer informatie op onze tarieven pagina.

Welke betaalmethodes krijg ik met de Mollie plugin?

Wanneer je Mollies plug-in voor Wix installeert heb je toegang tot meer dan een ruim aantal populaire betaalmethodes, waaronder iDEAL, Bancontact, Apple Pay, Klarna en Paypal. Kijk voor het complete overzicht op de betaalmethodes pagina.

Integreer lokale en internationale betaalmethodes

Get started by adding Mollie payments to Wix.