>

Xentral

Xentral

Naadloos multikanaal orderbeheer en reconciliatie

Mollie voor Xentral

We zijn een samenwerking aangegaan met Xentral om onze e-commerce klanten een gestroomlijnd orderbeheerproces te bieden.

Het is geen geheim - tussen e-commerceplatforms, magazijnen en boekhoudsystemen bestaan talloze geautomatiseerde processen, waardoor het cruciaal is dat e-commercebedrijven een betalingsdienstaanbieder (PSP) gebruiken die geïntegreerd is met hun ERP-systeem. Het voordeel? Tijdsbesparing en een duidelijker overzicht van geldstromen en goederenbeheer. Dit, samen met de mogelijkheid om je klanten de populairste betaalmethoden in Europa te bieden. Deze integratie laat je Xentrals OMS-functionaliteit koppelen aan je Mollie-account, zodat je orders kunt afstemmen op basis van je transactiegegevens.

Mollie en Xentral zijn de go-to tech stack voor e-commercebedrijven die op zoek zijn naar een soepelere betalings- en ERP-proces.

Waarom Mollie en Xentral?

De Mollie en Xentral integratie is eenvoudig te configureren en laat je:

  • Beveiliging maximaliseren: gegevens tussen Mollie en Xentral worden gedeeld met Mollie Connect, dat voldoet aan PSD2. Dit betekent dat je gegevens versleuteld zijn, accounts getokeniseerd (geen delen van gebruikersnaam of wachtwoord) en toegangsrechten beperkt zijn. Verbind je Mollie-account en wij regelen de rest.

  • Geniet van een enkel overzicht: we sturen periodiek transactiegegevens naar Xentral om je transactie- en ordergegevens automatisch af te stemmen. Hierdoor kun je snel bepalen welke orders betaling nodig hebben, en welke orders al betaald zijn.

  • Verzendingen automatiseren: zelfs als alternatieve betaalmethoden zoals Klarna zijn geselecteerd, hoef je je geen zorgen te maken over het synchroniseren van je betalings- en ordergegevens.

  • Annuleringen en terugbetalingen stroomlijnen: deze integratie verbindt automatisch met je webshop, wat het eenvoudig maakt om je retourlogistiekproces te starten.

Hulp nodig? Zowel Mollie als Xentral staan klaar om je te ondersteunen bij elke stap. Voor technische vragen, neem contact op met Xentral. En voor alle betalingsgerelateerde vragen, neem contact op met het meertalige ondersteuningsteam van Mollie.

xentral-in-text

Meer dan alleen flexibele betalingen

  • Alle toonaangevende betaalmethoden: De Mollie en Xentral integratie ondersteunt alle toonaangevende Europese betaalmethoden, zodat je je klanten een winkelervaring kunt bieden die geoptimaliseerd is voor conversie.

  • Lokalisatie: Tijdens het afrekenen, laten we je klanten de populaire, meest relevante betaalmethoden zien zoals PayPal, Apple Pay, Klarna en meer.

  • Snel en gemakkelijk aan de slag: hoe sneller je aan boord kunt, hoe eerder je kunt beginnen met betaald krijgen. En als je onderweg ergens vastloopt, zijn onze klantspecialisten altijd klaar om te helpen.

  • Gebrande afrekenervaring: Of je nu wilt coderen of plug and play, we hebben alle tools die je nodig hebt om gemakkelijk een afrekenervaring te creëren die merkeigen is en conversies stimuleert en klantvertrouwen inspireert.

  • Real-time inzichten binnen handbereik: het beheren van je bedrijf hoeft niet ingewikkeld of tijdrovend te zijn. Of je nu op kantoor bent of onderweg, het Mollie Dashboard geeft je meer tijd om je te focussen op wat echt belangrijk is.

  • Een uitgebreid netwerk van partners: Xentral en Mollie zijn ingebouwd in je tech-stack. We hebben directe integraties met meer dan 150 e-commerce en SaaS-bedrijven.

Compatibel met onze producten:

Compatibel met onze producten:

Succesverhalen:

Gerelateerde integraties

De ultieme multi-betaalservice voor e-commerce retailers.

Eén enkele oplossing voor het beheren van al je bestellingen

MIC1 synchroniseert Microtech Büro+ met Shopware voor een soepel, geautomatiseerd boekhoud-, voorraad- en orderbeheer.

Ontgrendel waarde door de hele marketing funnel heen

Voeg een betaallink toe aan je AFAS-factuur.