Maximaal beveiligd

Voor ons is beveiliging het allerbelangrijkste. Door rigoureuze veiligheidscontroles, veilige dataopslag, screening van personeel en compliance met elke regulering, kunnen we de veiligheid, stabiliteit en betrouwbaarheid van ons betaalplatform garanderen.

  • PCI-DSS Level 1
  • ISO 9001
  • Dutch central bank
  • ISO 27001

Ultieme databescherming

Alle data die wij verwerken, die van jou en die van je klanten, wordt gegarandeerd opgeslagen op Nederlandse servers. Onze servers staan in extreem beveiligde datacentra, onder toezicht van ons gespecialiseerde NOC-team.

Veilige internetbetalingen

We voldoen aan alle richtlijnen voor de veiligheid van internetbetalingen, opgesteld door de Europese Bankautoriteit. Ook krijgen we permanent toezicht van De Nederlandsche Bank. Mollie is terug te vinden in het register inzake betaalinstellingen van het DNB.

Financieel gezond

Mollie is een winstgevend, bootstrapped bedrijf. We waren een van de eersten die veilig online betalingen verrichtten, toen we begonnen in 2004. We voldoen aan alle solvabiliteitseisen en overtreffen ze met 300%.

Three lines of defence

We garanderen dat onze interne processen worden getest en gecontroleerd middels een Three Lines of Defence-model (3LoD). Dit betekent dat we onafhankelijke Compliance en Audit officers in dienst hebben die de veiligheid en efficiëntie van onze interne processen in de gaten houden.

Raad van commissarissen

Mollie streeft naar realisatie van houdbare en duurzame groei. We hebben een onafhankelijke Raad van Commissarissen in dienst, bestaande uit ervaren ondernemers en financieel specialisten.

Versleutelde kaartgegevens

We zijn volledig PCI-DSS level 1 gecertificeerd. Een toonbeeld van de beveiliging die we hanteren voor de data van onze klanten en consumenten.

Bespaar tijd, bespaar geld

Bespaar kostbare tijd met onze features, die je helpen je bedrijf te beschermen en sneller te laten groeien.

Bekende betaalmethodes binnen handbereik

Of je nu internationaal wilt groeien of op een specifieke markt wilt focussen, alles is mogelijk. Mollie ondersteunt alle bekende betaalmethodes, zodat je je bedrijf kan laten groeien, ongeacht de locatie.