>

ActiveCampaign

ActiveCampaign

Ontgrendel waarde door de hele marketing funnel heen

Mollie V2 voor ActiveCampaign

Mollie en ActiveCampaign bundelen de krachten om bedrijven te helpen hun verkoop te stimuleren door een uitzonderlijke customer experience te creëren. Enerzijds biedt ActiveCampaign je alle tools voor e-mailmarketing, automatisering en CRM die je nodig hebt om bedrijf te laten groeien. Anderzijds kunnen de gebruiksvriendelijke betalingsdiensten -functies van Mollie je helpen om de functionaliteiten van ActiveCampaign verrijken.

De integratie tussen Mollie en ActiveCampaign stelt je in staat om sterkere relaties op te bouwen met je klanten en hun betrokkenheid te stimuleren door marketingcampagnes te ontwikkelen op basis van de activiteit met Mollie. Met de Custom Objects-functie kan je bijvoorbeeld het gebruik van historische klantgegevens uitbreiden en interactie creëren met de klant tijdens de hele koopcyclus (en daarna) om de conversie te verhogen, klantverloop te beperken en merktrouw te stimuleren.

Waarom Mollie met ActiveCampaign?

De ActiveCampaign-integratie van Mollie is ontworpen met het oog op gebruiksgemak en snelle installatie. Zo helpen we je om:

 • Relevant te blijven voor je publiek: Of je klanten iets kopen, zich abonneren of hun proefperiode eindigt: versterk je relatie met berichten die opvallen. Stuur gepersonaliseerde e-mails en toon dat je om je klanten geeft.

 • Je checkout-conversie te verhogen en loyaliteit te stimuleren: Help klanten hun aankoop met succes af te ronden of blijf ook na de checkout met ze communiceren. Maak de koopcyclus rond en stuur automatisch het juiste bericht op het juiste moment.

 • Profielen van klanten automatisch bij te werken: Telkens wanneer je klanten een aankoop afronden, een abonnementsbetaling missen of een terugbetaling aanvragen, worden hun gegevens automatisch gekoppeld aan ActiveCampaign en wordt een klantprofiel aangemaakt of een bestaand profiel bijgewerkt.

 • Betere inzichten te krijgen: Als je de functie 'Custom Objects' van Active Campaign activeert, krijg je toegang tot meer data over je betalingen, orders, terugstortingen en abonnementen. Met die informatie kan je je campagnes optimaliseren en krijg je meer inzicht in het klantgedrag.

 • Sterke campagnes te ontwikkelen op basis van de bestelgeschiedenis van je klant: Creëer campagnes op basis van verschillende elementen uit de bestelgeschiedenis, zoals het bedrag of de hoeveelheid.

Makkelijke, flexibele betalingen

 • Bied verschillende betaalmethoden aan: Mollie biedt je toegang tot een groot aantal lokaal en internationaal relevante betaalmethoden.

 • Pas betalingen makkelijk aan: Mollie ondersteunt chargebacks, herbestellingen, wijzigingen en annuleringen via kant-en-klare processen.

 • Behoud je branding: Mollie neemt automatisch de look & feel van je webshop over, waardoor een consistente merkbeleving gedurende het hele checkoutproces behouden blijft.

Gebruiksgemak

 • Krijg meertalige ondersteuning: onze meertalige teams voor klantenservice en technische ondersteuning staan klaar om je te ondersteunen. Dankzij uitgebreide training en kennis van onze producten geven ze je een duidelijk antwoord in het onwaarschijnlijke geval dat je problemen ondervindt bij de installatie. Voor deze integratie hebben we samengewerkt met VYBRNT. Lees meer over de ondersteuning van VYBRNT om je op weg te helpen.

 • Voldoe altijd aan de laatste regelgeving: Betalingen via Mollie zijn strikt gereguleerd en voldoen aan internationale standaarden. Zelfs als de regelgeving verandert, hoef je niets te ondernemen.

 • Behoud de controle: Met ons Dashboard kun je realtime gegevens, inzichten en rapporten raadplegen en de juiste zakelijke beslissingen nemen.

Eén prijs, één contract

Transparante prijzen: Profiteer van Mollie, zelfs als je net begint. Je betaalt alleen voor geslaagde transacties, waardoor je geld bespaart op kosten voor niet-afgeronde transacties of achtergelaten winkelmandjes. Lees meer over Mollie PricingLees meer over ActiveCampaign pricing.

Eén enkel contract: Om toegang te krijgen tot de vele betaalmethoden van Mollie heb je maar één contract nodig. Je zit er ook niet aan vast; je kunt beginnen en gaan wanneer je wilt.

Ga meteen aan de slag

 1. Log in op je ActiveCampaign-account. Als je nog geen account hebt, klik hier.

 2. Installeer de Mollie App binnen je ActiveCampaign-account.

 3. Klik om je Mollie-account te verbinden. (Als je al ingelogd bent, word je doorgestuurd naar een pagina voor een Authenticatie Code).

 4. Na het inloggen op je Mollie-account, word je doorgestuurd naar een Authenticatiepagina.

 5. Je ontvangt een eenmalige authenticatiecode. Kopieer en plak deze in ActiveCampaign.

 6. Om de Mollie-integratie met ActiveCampaign te gebruiken, MOET je de stap voor het toewijzen van velden doorlopen.

Compatibel met onze producten:

Compatibel met onze producten:

Succesverhalen:

Gerelateerde integraties

Maak je klanten blij met moeiteloze klantenservice

Accepteer Mollie-betalingen via online formulieren.

Haal meer uit je betaalgegevens

Ontgrendel waarde door de hele marketing funnel heen

Voeg een betaallink toe aan je AFAS-factuur.

MollieIntegratiesActiveCampaign
MollieIntegratiesActiveCampaign