Magento 2

Een e-commerce oplossing voor elke behoefte.
Category
Integrations
Compatibiliteit
CE 2.3.3+
Release date
5 Nov, 2018
Languages
Engels

Introductie

Mollie is de makkelijkste manier om in je Magento shop betalingen te verwerken van de meest populaire betaalmethoden zoals iDEAL, PayPal en Apple Pay.

Dankzij moederbedrijf Adobe levert Magento Commerce visuele expertise aan e-commerce. Magento shops zijn levendig en kleurrijk, met boeiende beelden die conversie stimuleren en sessies verlengen.

De laatste stap in de customer journey – het voltooien van de aankoop – is een taak voor Mollie.

Beter converterende checkout door soepelde betaalmodule

Mollie’s betalingsgateway integreren in Magento is eenvoudig: onze REST API maakt een regenboog aan betalingsmethoden mogelijk - van Visa en Mastercard tot Apple Pay en allerlei nationale betalingsnetwerken in heel Europa.

Succespercentages stijgen wanneer klanten makkelijk kunnen betalen, op de manier die zij willen. Het is krachtig, flexibel, heeft één plugin en houdt klanten ter plaatse: niet verwisselen, niet wegklikken. Multi-currency is ingebouwd voor het omgaan met euro’s, dollars, ponden en meer. Zo heb je een echte wereldwijde betalingservaring.

Mollie x Magento 2: en eenvoudige integratie

Wat je ook verkoopt, Mollie koppelt alle grote betaalmethodes eenvoudig aan je Magento webshop.

 • In een paar minuten online: een Mollie account aanmaken en activeren is zo gebeurd. Binnen vijftien minuten kun je als betalingen accepteren.
 • Eén oplossing voor alles: met één contract en integratie kun je alle bekende betaalmethodes accepteren, zoals Visa, Mastercard, American Express, PayPal, SEPA Direct Debit, SOFORT Banking, iDEAL, Bancontact en Apple Pay.
 • Transparante pricing: geen minimumkosten, geen vaste contracten, geen verborgen fees. Met Mollie betaal je alleen voor geslaagde transacties. Lees meer over Mollie pricing en fees.
 • Serieus beveiligd: volledig gecertificeerd op PCI-DSS level 1, gratis machine learning fraudebescherming en 3D Secure.
 • Gestroomlijnde checkout: klanten belanden niet op externe pagina’s, maar kiezen hun betaalmethode en issuer binnen jouw webshop-omgeving.
 • Makkelijke refunds: regel refunds vanuit de Magento backend, met ondersteuning voor gedeeltelijke en extra refunds.
 • Intuïtief dashboard: alle inzichten die je nodig hebt, in realtime, op één plek en meteen te exporteren. Analyseer en verbeter prestaties, signaleer patronen in salesdata en maak belangrijke beslissingen om te verbeteren.
 • Meertalige ondersteuning: onze meertalige klantenservice en technische ondersteuningsteams staan klaar om je te helpen. De beste service ter wereld is onderdeel van het totaalpakket.

De motor achter Mollie’s Magento plugin is een ijzersterke betalings-gateway, verbonden aan alle wereldwijde betalingsnetwerken - van debit- en creditcards tot SEPA en SWIFT.

De security- en compliance-standaarden zijn van hoog niveau, gereguleerd en vergelijkbaar met internationale banknormen. Zelfs wanneer regelgeving verandert, kun je er zeker van zijn dat je eraan voldoet.

In het geval van uitzonderingen ondersteunt Mollie naadloze terugboekingen, terugbetalingen, herbestellingen, wijzigingen en annuleringen. De processen zijn gebouwd en klaar om te gebruiken. Als je webwinkels voor je klanten bouwt, kunnen zij deze functies ook aan hun klanten bieden.

Installatie

 1. Maak een Mollie-account aan.
 2. Installeer de plugin van de Magento Marketplace.
 3. Activeer de plugin en voer je Mollie API-sleutel in.
 4. Zodra het onboardingsproces in je Mollie-account is voltooid, kun je beginnen met het accepteren van betalingen. Normaal gesproken werkt alles binnen een dag.

Je kunt de Mollie Magento 2 plugin ook installeren met Composer. Meer informatie.

Alles goed geregeld

Mollie maakt van het betaalproces een gebruiksvriendelijke en gelokaliseerde klantervaring. Via één plugin creëer je een API gateway waarmee je site aan de hele wereld is gekoppeld. Persoonlijke ondersteuning nodig? We staat altijd voor je klaar.

Probeer Mollie voor Magento 2 gratis uit. Geen vaste contracten. Geen verborgen fees.

Integreer lokale en internationale betaalmethodes

Ontdek hoe je zelf Mollie kunt integreren in je Ecwid store.