Mollie & WooCommerce

Betalingen zo flexibel als WooCommerce zelf.
Door inpsyde
Category
Integrations
Compatibility
Version 3.8+
Compatibel met WooCommerce
Version 3.0+

Mollie plugin voor WooCommerce betalingen

WooCommerce is een personaliseerbaar, open source e-commerce platform voor WordPress dat dagelijks wordt gebruikt op meer dan vier miljoen websites.

Mollie Payments voor WooCommerce voegt de cruciale succesfactor toe: een eenvoudig te installeren, gebruiksvriendelijke en personaliseerbare betalingsgateway die zo flexibel is als WooCommerce zelf.

Binnen de kortste tijd kun je meer dan 20 lokale en globale betaalmethoden, zoals PayPal, Apple Pay en creditkaarten, aanbieden in je WooCommerce webshop. Zorg ervoor dat het betalingsproces voor je klanten moeiteloos verloopt en verbeter je conversieratio.

Of je nu een groot tot middelgroot e-commercebedrijf hebt of een starter bent: Mollie is de juiste keuze voor jou. Meld je hier direct aan.

Wat Mollie je te bieden heeft

Mollies WooCommerce plug-in is ontworpen met gebruiksvriendelijkheid en een snelle installatie voor ogen, zodat hij je een fantastische betaalervaring op je webshop biedt.

Eenvoudige, flexibele betalingen

 • Meerdere betalingsmethoden: Door Mollies plug-in te installeren op je webshop krijg je meteen toegang tot een groot aantal populaire betalingsmethoden.
 • Abonnementen: Beheer je abonnementen met WooCommerce Subscriptions voor creditkaarten
 • Persoonlijk dashboard: in het dashboard kun je makkelijk en direct terugbetalingen uitvoeren of al je transactiedata exporteren naar verschillende bestandsformaten voor je boekhouder of boekhoudprogramma.
 • Betere conversieratio: Met Mollie Components vullen je klanten hun creditcardgegevens in op de betalingspagina van je eigen webshop. Ze worden niet langer doorgestuurd naar een andere pagina, wat een van de grootste afknappers is voor een goede conversie
 • Probleemloze betalingswijzigingen: Mollie zorgt ervoor dat terugbetalingen, herhaalde bestellingen, wijzigingen en annuleringen probleemloos verlopen. De processen zijn kant-en-klaar.
WooCommerce_main

Fantastische UX

 • Automatische branding: Mollie neemt automatisch de look en sfeer van je WooCommerce webshop aan, zodat de gebruikersomgeving gedurende het hele betalingsproces hetzelfde blijft.
 • Automatische lokalisatie: Mollie detecteert automatisch vanuit welk land je klant aan het surfen is en toont betalingsmethoden die daar populair zijn in de lokale taal.
 • Personaliseerbare weergave van betalingsmethodes: Wijzig de volgorde, de naam, het logo en de beschrijving van elke betalingsmethode op je WooCommerce betalingspagina.
WooCommerce_methods

Eén prijs, één contract

 • Transparante prijzen: Als verkoper betaal je een vaste prijs voor elke transactie. Er zijn geen opstartkosten of onderhoudskosten aan verbonden. Het tarief is afhankelijk van de grootte van de webshop. Je kan Mollie dus ook gebruiken als je nog maar net gestart bent. Bovendien betaal je alleen voor succesvolle transacties, zodat je geen geld verliest aan onvoltooide en afgebroken betalingen. Lees meer over Tarieven van Mollie
 • Slechts één contract: Om toegang te krijgen tot de vele betalingsmethoden van Mollie heb je slechts één contract nodig. Je contract bindt je niet vast: je kan het aangaan en opzeggen wanneer je maar wilt.

Gebruiksgemak

 • Eenvoudige integratie: Ga in je WooCommerce webshop naar de plug-inpagina en installeer Mollie met een enkele klik. Meer hoef je niet te doen om ermee aan de slag te gaan.
 • Meertalige ondersteuning: Onze meertalige klantendienst en teams voor technische ondersteuning staan klaar om je te helpen. Elke teamlid heeft een uitgebreide opleiding en kennis betreffende onze producten en kan je duidelijke antwoorden geven in het onwaarschijnlijke geval dat je problemen ondervindt bij de installatie.
 • Automatische naleving van financiële regelgeving: Mollies normen zijn toonaangevend, gereguleerd en conform de internationale normen van de banksector. Zelfs wanneer de regelgeving verandert, hoef je niets te doen: je voldoet altijd aan de regels.
 • Beschikbaarheid: Mollie garandeert 99,9% bereikbaarheid.

Vind Mollie op WooCommerce Marketplace, in de introductiewizard van WooCommerce of op WordPress Plug-ins.

Aan de slag met Mollie

Probeer WooCommerce voor Mollie gratis. Geen verplichtingen. Geen verborgen kosten.

 1. Maak een Mollie-account aan.
 2. Installeer Mollie voor WooCommerce op je WordPress website.
 3. Activeer Mollie in je WooCommerce webshop en geef je Mollie API-sleutel in
 4. Ga op je Mollie dashboard naar Instellingen > Websiteprofielen en selecteer de betalingsmethoden die je wilt aanbieden.
 5. Ga naar je WordPress administratiepaneel. Open WooCommerce > Instellingen > Betalingen en selecteer dezelfde methoden
 6. Zodra je Mollie account is goedgekeurd, kun je beginnen met het aanvaarden van betalingen.

Veelgestelde vragen over Mollies WooCommerce plug-in

Wat kost betalingen ontvangen in WooCommerce via Mollie?

Bij Mollie betaal je enkel voor geslaagde transacties en er zijn geen minimumkosten. Voor iDEAL betaal je bijvoorbeeld een vast bedrag van €0.29 per iDEAL transactie. Kijk voor meer informatie op onze tarieven pagina.

Welke betaalmethodes krijg ik met de Mollie plugin?

Wanneer je Mollies plug-in voor Woocommerce installeert heb je toegang tot meer dan 20 populaire betaalmethodes, waaronder Bancontact, Klarna, iDEAL en Paypal. Kijk voor het complete overzicht op de betaalmethodes pagina.

Integreer lokale en internationale betaalmethodes

Get started by adding your payments to your WooCommerce store.