logoWoocommerce

Mollie & WooCommerce

Betalingen zo flexibel als WooCommerce zelf

Door inpsyde

Categorie

Integratie

Compatibel met WordPress

Version 3.8+

Compatibel met WooCommerce

Versie 3.0+

Talen

Nederlands & 4 andere

Mollie voor WooCommerce

WooCommerce is een volledig aanpasbaar open source e-commerceplatform, gebouwd op WordPress. Het wordt dagelijks gebruikt op meer dan vier miljoen sites.

Mollie Payments voor WooCommerce voegt een cruciale succesfactor toe: een betalingsgateway, net zo flexibel als WooCommerce zelf.

Switch on 20+ local and alternative payment methods via one plugin in minutes and enjoy effortless payments and better conversion rates.

Via één plug-in activeer je binnen een paar minuten meer dan twintig lokale en alternatieve betaalmethoden en profiteer je van soepele betalingen en betere conversiepercentages.

Vrijheid om aan te passen

Zonder de winkelervaring te verstoren, maakt Mollie verschillende lokale en alternatieve betaalopties meteen beschikbaar - of het nu voor fysieke producten of diensten is, downloads of abonnementen.

Klanten verwachten flexibiliteit en willen winkelen zonder gedoe – net als verkopers en ontwikkelaars. Mollie Payments voor WooCommerce biedt het ultieme platform voor maatwerk.

Je vindt het op de WooCommerce Marketplace, via GitHub, in de WooCommerce Onboarding Wizard of in de WordPress repository.

WooCommerce_main

Mollie x WooCommerce

Mollie Payments voor WooCommerce is met één klik geïnstalleerd, en je hoeft er geen code voor te schrijven. De complexiteit van wereldwijde betalingen blijft onzichtbaar, zoals het hoort. Zo kun jij je concentreren op de verkoop, op jouw manier:

 • Gelokaliseerd product: een dashboard in het Engels, Nederlands, Duits of Frans. En binnenkort in meer talen.
 • Aanpasbare checkout: verander de volgorde, titel en beschrijving van elke betaalmethode in WooCommerce checkout, en voorspel inkomsten voor de komende maanden.
 • Abonnementen: beheer je abonnementen met WooCommerce Subscriptions voor creditcard, iDEAL en SEPA Direct Debit.
 • Terugbetalingen: ondersteuning voor volledige en gedeeltelijke terugbetalingen (WooCommerce 2.2+).
 • Transparante kosten: betaal alleen voor succesvolle transacties, dus geen opstart- of onderhoudskosten. Lees meer over Mollie Pricing.
 • Aan te passen uitbetalingsmomenten: word uitbetaald in stappen die je zelf instelt: dagelijks, wekelijks, maandelijks, of wat je maar wilt.
 • Gemaakt voor ontwikkelaars: duidelijke documentatie, een event log voor debugging en ondersteuning voor WordPress Multisite.
 • Meertalige ondersteuning: onze meertalige klantenservice en technische ondersteuningsteams staan klaar om je te helpen. Elk teamlid is uitgebreid getraind en weet alles van onze producten. Zo krijg je duidelijke antwoorden in het onwaarschijnlijke geval dat er problemen zijn met de set-up.

De Mollie API – de motor achter Mollie voor WooCommerce – biedt je site één gateway die verbinding maakt met wereldwijde betalingsnetwerken - van betaalpassen en bankrekeningen tot alternatieve mogelijkheden als Apple Pay en PayPal.

De veiligheids- en compliance-normen zijn uitstekend, gereguleerd en op het niveau van wereldwijde banknormen.

In geval van uitzonderingen ondersteunt Mollie naadloze chargebacks , terugbetalingen, re-orders, wijzigingen en annuleringen. De processen zijn gebouwd en klaar voor gebruik. Als je winkels bouwt voor je klanten, kun je deze opties ook aan hun klanten aanbieden.

WooCommerce_methods

Installatie

 1. Maak een Mollie account aan.
 2. Installeer Mollie voor WooCommerce op je WordPress website.
 3. Activeer Mollie op je WooCommerce-webshop en voer je Mollie API-sleutel in.
 4. Ga in je Mollie Dashboard naar Instellingen > Website profielen, en selecteer de betaalmethodes die je aan wilt bieden.
 5. Ga naar je WordPress Admin Panel. Open WooCommerce > Instellingen > Betalingen, en selecteer dezelfde methoden.
 6. Zodra het onboardingsproces in je Mollie account is voltooid, kun je beginnen met het accepteren van betalingen.

Begin met groeien

Mollie voor WooCommerce is er om je groei te ondersteunen: het werkt betrouwbaar op de achtergrond met meer dan 99,9% uptime, versterkt de e-commerce-ervaring, verhoogt voltooiingspercentages en vermindert het aantal afgebroken transacties. Heb je hulp en ondersteuning nodig? Mollie supportmedewerkers spreken je taal en weten alles van lokale behoeften.

Probeer WooCommerce voor Mollie gratis uit. Geen vaste contracten. Geen verborgen kosten.

Resources

Ontdek meer ›
Ontdek hoe je Mollie zelf integreert in WooCommerce

Ontdek meer ›