Mededeling opgeven bij refund nu mogelijk

Het was al mogelijk om via ons systeem eenvoudig een bedrag in zijn geheel of gedeeltelijk terug te storten naar een klant. Hier maken veel klanten gebruik van. Deze optie is sinds vandaag verder uitgebreid met de mogelijkheid om een omschrijving mee te geven bij de terugstorting.

Hoe neem je deel aan de wedstrijd?

Het is heel simpel. Je zoekt de transactie die je wilt terugstorten op in het transactieoverzicht in je account en klikt op “terugstorten”. Op het volgende scherm geef je aan welk bedrag je wilt terugstorten. Vervolgens vul je een omschrijving in. Dit is een mededeling (bestaande uit maximaal 140 tekens) die jouw klant bij de bijschrijving op zijn rekening te zien krijgt.

Je kunt dit bijvoorbeeld gebruiken om de klant te laten weten dat hij het bedrag retour ontvangt omdat (een deel van) de bestelling niet op voorraad is of omdat hij een bestelling heeft geannuleerd. Een andere mogelijke situatie is dat je een bepaald bedrag wilt crediteren, bijvoorbeeld ter compensatie van een vertraagde levering.

Indien je een bedrag terugstort via je account, ontvangt de klant dit gewoonlijk de eerstvolgende werkdag al op zijn rekening. Bovendien kan je eenvoudig terugzien welke transacties er zijn teruggestort. Je kunt nu bij bijna iedere betaalmethode een omschrijving meegeven bij een refund.

Kijk hier voor meer informatie over de mogelijkheden en kosten.

Kies voor een optimale betaalervaring.