Vonage

Een complete winkelervaring

Mollie & Jumper.ai, van Vonage

Mollie en Vonage zijn een samenwerking aangegaan om consumenten een complete winkelervaring te bieden van ontdekking tot betrokkenheid en aankoop.

Met de Jumper.ai-integratie van Vonage kunnen bedrijven bots automatiseren en live chat over sociale media en berichtenapps voor conversatiehandel.

Conversatiehandel is een belangrijk instrument voor groei geworden in de moderne zakenwereld. Het scala aan diensten, zoals directe verbinding met klantenservicevertegenwoordigers, persoonlijke aanbevelingen en aankopen in de app, stellen bedrijven in staat om een onderscheidende, proactieve en vaak real-time klantenervaring te leveren.

Waarom Mollie en Vonage

Mollie’s integratie met Vonage's Jumper.ai stelt bedrijven in staat om:

 • Klanten naar producten leiden die ze geweldig vinden met multikanaal live chats op Facebook Messenger, Instagram, WhatsApp, Apple Business Chat, Google Business Messaging en meer.

 • AI-gestuurde, moeiteloze conversatiebots bouwen die leads kunnen kwalificeren, overweging kunnen stimuleren, verkopen kunnen sluiten, ondersteuning kunnen bieden en op schaal één-op-één gesprekken met klanten kunnen voeren.

 • Verkoop stimuleren door een naadloze koopervaring die wordt versterkt door chatgesprekken met Mollie Payments.

 • Alles op één plek hebben met een enkel dashboard voor inventaris, vervulling en marketingservices.

 • Klantenprivacy beschermen met eersteklas beveiligingsmaatregelen die voldoen aan een breed scala van privacy-normen zoals GDPR, ISO 27001, PCI-DSS, SOC, HITRUST en CSA STAR.

Met de integratie van Mollie en Vonage kunnen je klantenserviceagents gemakkelijk producten of diensten verkopen of upsellen in een gesprek dat is begonnen door een klant. In chatbetalingen stellen agents in staat om betalingen halverwege een gesprek te accepteren, opnieuw in contact te komen met potentiële shoppers na het verlaten van een winkelwagen, hen te informeren over een voorraadaanvulling, ze te vergoeden voor beschadigde artikelen, of hen in staat te stellen een aanbetaling te doen voor een bestelling in persoon.

Leer meer over conversatiehandel via gebruikscasussen door Vonage.

Comfort en gemak

 • Een breed scala aan betaalmethodes accepteren. Klanten kunnen elk van de toonaangevende Europese betaalmethoden gebruiken voor betalingen in de chat.

 • Minimale fouten met slim dunning. Automatische herpogingen van betalingen als ze mislukken en voorkom onverwachte annuleringen.

 • Betaalwijzigingen vereenvoudigen. Beheer restituties en bestelannuleringen via Mollie en communiceer automatisch met je klanten via chat met bots of klantenagents.

 • Betaalverzoeken: deel betalingslinks met je klanten via chat en leid ze om naar de betalingspagina waar ze de betaling kunnen voltooien.

 • Oplossingen vinden in je eigen taal. Mollie's meertalige klantenservice- en technische ondersteuningsteams staan klaar voor al je betalingsgerelateerde vragen.

Eerlijke prijzen, aangepast aan je zakelijke behoeften

 • Transparante prijzen: Bij Mollie betaal je alleen voor succesvolle transacties zonder verborgen kosten of vaste contracten. Lees meer over Mollie’s prijzen. Met Vonage kun je het plan kiezen dat het beste bij je zakelijke behoeften past.

 • Eén contract : Je hebt slechts één contract nodig om toegang te krijgen tot de vele betaalmethoden van Mollie en je bent er niet aan gebonden – je kunt op elk moment beginnen en stoppen.

Starten met Mollie x Vonage

Om te beginnen met het gebruik van Mollie met Jumper.ai, een product van Vonage, heb je alleen een geldig Mollie-account en een account bij Vonage nodig. Om het proces te beginnen, laat alsjeblieft je contactgegevens hier achter, en onze vertegenwoordiger zal zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Compatibel met onze producten:

Compatibel met onze producten:

Gerelateerde integraties

Ontgrendel waarde door de hele marketing funnel heen

Maak je klanten blij met moeiteloze klantenservice

Accepteer Mollie-betalingen via online formulieren.

Ontgrendel waarde door de hele marketing funnel heen

Voeg een betaallink toe aan je AFAS-factuur.