Mollie & Vonage

Een complete winkelervaring.
Category
Integrations
Release date
September 2022

Mollie & Jumper.ai, by Vonage

Mollie en Vonage slaan de handen in elkaar om consumenten een complete winkelervaring te bieden — van ontdekking tot betrokkenheid en aankoop.

Dankzij de Jumper.ai-intergratie van Vonage kunnen bedrijven nu bots en live chats automatiseren op alle socialemediakanalen en in messaging apps voor conversational commerce.

Conversational Commerce is in de moderne bedrijfswereld een belangrijk instrument geworden voor meer groei. Het brede gamma aan diensten, zoals een directe verbinding met de klantendienst, persoonlijke aanbevelingen en in-app aankopen, laat bedrijven toe om een gedifferentieerde, proactieve en real-time klantervaring aan te bieden.

Waarom de Mollie x Vonage-integratie interessant?

Dankzij Mollies integratie met Jumper.ai van Vonage kunnen bedrijven:

 • Klanten naar hun favoriete producten leiden door live te chatten via verschillende kanalen, zoals Facebook Messenger, Instagram, WhatsApp, Apple Business Chat, Google Business Messaging en meer.
 • AI-gedreven, frictieloze chatbots bouwen die nieuwe leads binnenhalen, klanten doen overwegen iets te kopen, verkopen afronden, ondersteuning bieden én op grote schaal een-op-eengesprekken voeren met klanten.
 • De verkoop stimuleren dankzij een naadloze koopervaring die wordt ondersteund door chatgesprekken met Mollie Payments.
 • Alles op één plek terugvinden — in het dashboard volg je voorraden, afhandelingen van bestellingen en marketingdiensten makkelijk op.
 • De privacy van klanten beschermen met beveiligingsmaatregelen van wereldklasse die voldoen aan tal van privacynormen, zoals de AVG, ISO 27001, PCI-DSS, SOC, HITRUST en CSA STAR.

Met de integratie van Mollie en Vontage kan jouw klantendienst gemakkelijk producten of diensten verkopen of upsellen in een chatgesprek met de klant. Je medewerkers kunnen tijdens het gesprek betalingen aanvaarden. De integratie geeft hen ook de mogelijkheid om potentiële shoppers opnieuw aan te spreken wanneer zij hun winkelwagentje hebben achtergelaten. Je team kan bovendien via deze weg klanten laten weten dat een product weer in voorraad is, de terugbetaling voor beschadigde artikelen afhandelen of shoppers de optie geven een voorschot te betalen voor een item dat ze in een fysieke winkel willen bestellen.

Lees meer over conversational commerce in de use cases van Vonage.

Comfort en gebruiksgemak

 • Accepteer een brede waaier aan betaalmethoden. Klanten kunnen alle toonaangevende Europese betaalmethoden gebruiken voor betalingen via de chat.
 • Beperk fouten met slimme aanmaningen. Als een betaling misloopt, probeert het systeem het automatisch opnieuw om onverwachte annuleringen te voorkomen.
 • Maak betalingswijzigingen eenvoudiger. Regel terugbetalingen en geannuleerde bestellingen via Mollie en communiceer automatisch met je klanten via chatbots of je klantendienst.
 • Stuur betalingsverzoeken: deel betaallinks met je klanten via de chat en stuur hen naar de betaalpagina om de betaling af te ronden.
 • Vind oplossingen in je moedertaal. De meertalige klantendienst en technische ondersteuning van Mollie helpen je verder met al je vragen rond de betaling.

Duidelijke prijzen, geen lock-in contracten

 • Transparante prijzen: Bij Mollie betaal je alleen voor geslaagde transacties. Er zijn geen verdoken kosten of lock-in contracten. Lees hier meer over Mollies prijzen. Bij Vonage kies je het abonnement dat het beste past bij de noden van je bedrijf.
 • Één contract : Je hebt maar één contract nodig om alle betaalmethoden van Mollie te gebruiken. Bovendien is het contract niet bindend: je kunt het opzeggen en opnieuw aanvragen wanneer je maar wilt.

Aan de slag met Mollie x Vonage

Om Mollie te gebruiken met Jumper.ai, een product van Vonage, heb je enkel een geldig Mollie-account en een account bij Vonage nodig. Vul je contactgegevens hier in om het proces op te starten. Onze vertegenwoordiger neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Integreer lokale en internationale betaalmethodes

Get Started with Mollie & Vonage