Zo kies je de juiste payment service provider

Op zoek naar een payment service provider? Misschien zit je bedrijf in het midden van een groeispurt, of heb je het gevoel dat je huidige provider niet meer bij je past. Als betaalexperts die met honderdduizenden bedrijven samenwerken, stelden we een gids samen met tien zaken die een goede betaalprovider moet aanbieden om je bedrijf succes op lange termijn te bezorgen.

De beste payment service provider voor jou

De juiste payment service provider (PSP) doet dienst als partner die de groei van je bedrijf ondersteunt door je betaalstrategie te begeleiden en te verfijnen. Een goede PSP brengt je dichter bij je klanten, stelt je in staat om de betaalmethoden aan te bieden die je klanten verkiezen en zorgt ervoor dat je met gemak internationaal uitbreidt. De juiste PSP neemt bovendien het volledige proces van elektronische betalingen van je over, zorgt voor een duidelijk overzicht van je betalingen en biedt geavanceerde technologieën, beveiliging en ondersteuning.

Vind de juiste PSP voor je bedrijf

Het kan best uitdagend zijn om de juiste betaalprovider voor jouw bedrijf te vinden. In onze gids lees je wat een PSP moet bieden om ervoor te zorgen dat klanten met vertrouwen bij jou bestellen. En zo dus je bedrijf helpt te groeien. Volgende items komen daarbij aan bod:

– Een checkout die je conversie verhoogt

– Alle toonaangevende en lokale betaalmethoden

– Snelle verwerking van betalingen

– Transparante prijzen en contracten

– Geavanceerde beveiliging en uitgebreide support

Download Mollies gids voor het kiezen van een payment service provider.

Grow your way met Mollie

Dankzij onze online betaalservice kunnen bedrijven moeiteloos betalingen ontvangen. We nemen het volledige betaalproces voor onze rekening, zodat je moeiteloos betalingen met debet- en kredietkaarten accepteert en alle lokale, Europese betaalmethoden kunt aanbieden. We integreren vlot met grote e-commerceplatforms en rekenen geen jaarlijkse of maandelijkse kosten aan. Concreet: je betaalt alleen voor geslaagde transacties. Dat alles gaat gepaard met geavanceerde beveiliging en ondersteuning in je eigen taal.

Kies voor een optimale betaalervaring.