Ecocheques, maaltijdcheques en cadeaubonnen ontvangen

Beschikbaar in je Mollie kassa! Ideaal voor restaurants, supermarkten, horecazaken, eco-handelaars en meer.

Voeg deze betaalmethode toe en je geeft een ferme boost aan je zaak!

E-commerce groeit meer dan ooit. De coronacrisis en de bijhorende lockdown zorgen voor een nog grotere piek. Tot nu toe was het niet mogelijk om online met deze maaltijd- of ecocheques te betalen, terwijl die voor veel consumenten een aanzienlijk deel van het huishoudbudget uitmaken.

Niet alleen voor consumenten is de nieuwe optie goed nieuws. Het is ook een steuntje in de rug voor de vele Belgische retailers en horecazaken die vanwege COVID-19 hun producten nu online aan de man brengen.

Aanvaard nu ook cadeaucheques

Geef je klanten nog meer mogelijkheden om te betalen. Met een cadeau pass van Sodexo of Monizze geef je hen als handelaar nog meer opties om producten in een wip af te rekenen. Makkelijk, snel, en beschikbaar binnen Mollie voor al onze Belgische klanten.

Ontvang ecocheques voor duurzame producten

Verkoop je ecologische producten? Dan is het niet meer dan logisch dat je webshop klanten ook de mogelijkheid biedt om te betalen met elektronische ecocheques van Monizze of de eco pass van Sodexo. Als handelaar ontvang jij je ecocheques in een paar kliks, en je bewijst er je klanten een dienst mee.

Makkelijk met maaltijdcheques

Voor alles wat eetbaar is, kan je nu ook maaltijdcheques ontvangen. Laat klanten in je webshop zelf kiezen tussen leveranciers zoals Sodexo en Monizze wanneer ze afrekenen. Door ook lunchpassen als betaaloptie aan te bieden, geef je je klanten nog meer redenen om bij jou te shoppen.

Marek Piepers
e-Commerce Manager GameMania

Klanten kunnen bij GameMania hun ecocheques gebruiken voor de aankoop van consoles of games - ze zijn namelijk geldig op ons volledige USED assortiment. Dankzij Mollie kunnen we deze ecocheques naast onze winkels ook in onze GameMania webshop aannemen.