NADUVI

“We waren op zoek naar de beste ervaring op vlak van betaalmethoden , prijs en andere voordelen. Zo vonden we Mollie.”

Klinkt dit verhaal je bekend in de oren? Je startte je bedrijf op, dacht na over je product en bouwde je webshop op een populair e-commerceplatform. Je stond niet echt stil bij betalingen, maar koos gewoonweg de oplossing die het platform je aanbood, zodat je zo snel mogelijk kon beginnen met verkopen.

Het is een klassiek verhaal voor bedrijven over de hele wereld. Logisch ook: wanneer je een zaak opstart, staan er wel honderden to do’s op je lijstje. Het eenvoudigste pad is dan vaak de beste optie. 

Maar wat als je nu even de tijd zou nemen om je af te vragen of alles wat je doet wel tot succes leidt?

Voor interieurspecialist NADUVI was die adempauze het moment waarop ze verschillende betaalopties onderzochten om te zien of het beter kon. 

“We hebben onze website gebouwd op een populair e-commerceplatform en gebruikten de betaaloplossing van die aanbieder. Maar op een gegeven moment beseften we dat we eigenlijk nooit naar andere opties hadden gekeken”, vertelt Bart Dingjan, medeoprichter en COO van NADUVI. 

“We waren op zoek naar de beste ervaring op vlak van betaalmethoden , prijs en andere voordelen. Zo vonden we Mollie.”

Moeiteloos betalen met Mollie

Toen het gesprek op gang kwam, besefte het team van NADUVI al snel dat Mollie de perfecte betaalpartner was om hun bedrijf uit te breiden. 

“We hadden contact met verschillende betaalproviders (payment service providers of PSP’s), maar met Mollie voelden we een klik”, legt Dingjan uit. “Ze gaven ons het gevoel dat ze er voor ons zouden zijn als dat nodig was; ze gingen net iets verder dan de rest. De steun die Mollie geeft aan groeiende bedrijven is echt bijzonder.”

Mollie gaf ons het gevoel dat ze er voor ons zouden zijn als dat nodig was; ze gingen net iets verder dan de rest.

Bart Dingjan, co-founder en COO van NADUVI

Naast die gemeenschappelijke visie op groei, merkte Dingjan ook dat het volledige opstartproces en het uiteindelijke gebruik van Mollie moeiteloos ging. 

“De integratie verliep heel vlot”, zegt hij. “Ik ben geen ontwikkelaar, maar ik heb de integratie toch zelf kunnen doen. Mollie was enorm behulpzaam en gaf ons ook nog eens goede voorwaarden. Prijs speelt natuurlijk altijd een belangrijke rol, en die van Mollie was erg interessant.”

Een innovatieve marktplaats ontwikkelen

Het succes van NADUVI wordt sinds de opstart begin 2020 zonder twijfel mee bepaald door de vooruitstrevende mindset van het bedrijf. NADUVI streeft ernaar om zaken op een andere manier aan te pakken en herdefinieert de e-commercemarkt in zijn sector. Dat doet de interieurspecialist door leveranciers rechtstreeks aan consumenten te laten verkopen en zo de hoeveelheid afval te verminderen, de keuze te vergroten en producten van hoge kwaliteit aan betaalbare prijzen aan te bieden. 

NADUVI biedt intussen meer dan 50.000 producten aan van ruim 300 verschillende merken en is actief in België, Nederland en Duitsland.

“De echte innovatie zit in onze backend, waar we leveranciers en producenten toelaten om rechtstreeks te verkopen aan onze klanten”, legt Dingjan uit. “Dat is best wel ongewoon in de interieursector." 

“Voor onze partners is verkopen aan consumenten anders dan aan bedrijven. We helpen hen om hun producten te verkopen door content te creëren, tools voor AI (artificiële intelligentie) en machine learning in te zetten om prijzen te bepalen en de logistiek voor onze rekening te nemen.” 

“Onze leveranciers moeten hun producten niet eerst naar een winkel brengen om het vervolgens tot bij de consument te krijgen. We elimineren die stap, wat het hele proces veel efficiënter maakt.”

Uitzonderlijke service en producten aan een scherpe prijs

NADUVI speelt in op de toenemende vraag naar klantgerichte marktplaatsen. Het bedrijf ontwricht op die manier een versnipperde interieursector, die consumenten niet altijd veel flexibiliteit of keuze biedt.

“We gaan een stap verder voor onze leveranciers”, zegt Dingjan. “Net daarom zijn ze zo tevreden over onze service.” 

“We zijn gestart met de verkoop van overtollige voorraad. Maar door de ontwikkeling van ons ecosysteem en effectieve samenwerkingen kunnen we veel meer items aanbieden uit heel Europa en daarbuiten. Voor veel van onze leveranciers zijn we nu een van de grootste verkoopkanalen. Dat geeft een geweldig gevoel.”

Door de traditionele retailer in hun innovatieve marktplaatsmodel te elimineren, kan NADUVI consumenten producten aanbieden zonder de hoge marges die veel winkeliers hanteren. 

“Onze klanten krijgen topproducten aan een scherpe prijs”, zegt Dingjan. “En we werken ook hard om de klantervaring te verbeteren. Ons platform is gebruiksvriendelijk: klanten vinden makkelijk wat ze zoeken.” 

“Online shoppen voor interieurproducten kan ingewikkeld zijn, maar wij proberen het zo eenvoudig mogelijk te maken.”

Een bedrijf lanceren tijdens de pandemie

Een van de grootste uitdagingen van NADUVI? Dat was volgens Dinjan een bedrijfscultuur ontwikkelen tijdens de wereldwijde pandemie, toen vooral via beeldschermen werd gecommuniceerd. 

Maar een bezoekje aan het hoofdkwartier van het bedrijf in Amsterdam toont al snel de sterke teamspirit: de muren hangen vol met foto’s van glimlachende gezichten tijdens teamuitstapjes en hechte groepjes die de vele successen van NADUVI vieren. 

“We waren net opgestart toen de pandemie toesloeg. Het was niet gemakkelijk om het bedrijf uit te bouwen, maar ik denk dat we er - ondanks een zeer snelle groei - toch goed in geslaagd zijn.” 

Waarom Mollie de perfecte partner voor groei is

Een belangrijke factor in het succes van NADUVI zijn de managers van het bedrijf, onder wie ook Dingjan. Ze zijn e-commerce-experts en creëren een werkplek waar mensen leren, zich verder kunnen ontwikkelen en samenwerken om doelen te bereiken. Dingjan is het perfecte voorbeeld van die cultuur: ontspannen, zelfzeker, maar met een drive om voortdurend te verbeteren. En uiteraard om altijd de beste partners te kiezen te kiezen die helpen om de groei van het bedrijf te boosten.

“We doen veel zelf om ons bedrijf op te bouwen. Maar weten dat er experten zijn - zoals Mollie - met wie we kunnen samenwerken om onze onderneming vooruit te helpen, maakt dat we de juiste beslissingen kunnen nemen.”

We hebben eigenlijk weinig te bespreken, en dat is precies wat je wilt — er zijn geen problemen. Alles verloopt moeiteloos met Mollie.

Bart Dingjan, co-founder en COO van NADUVI

“We werken vrijwel sinds het begin met Mollie en alles gaat nog steeds vlot. We hebben eigenlijk weinig te bespreken, en dat is precies wat je wilt — er zijn geen problemen. Alles verloopt moeiteloos met Mollie.”

Grow your way

Bij Mollie helpen we bedrijven groeien met een betaaloplossing die een je een voor conversie geoptimaliseerde checkout en toonaangevende en lokale Europese betaalmethoden aanbiedt, waaronder PayPal, kaartbetalingen, Klarna en zoveel meer. 

Als je een account aanmaakt bij Mollie, krijg je ook:

  • Verbeterde conversies met directe checkout en Mollie Components
  • Vlekkeloze terugboekingen, nabestellingen en annuleringen
  • Toegang tot de Mollie-app en het Dashboard
  • Support van ervaren, meertalige teams in heel Europa
  • Een groot aanbod van integraties om je bedrijf vooruit te helpen

Je kan Mollie makkelijk integreren, zonder minimumkosten, lock-in contracten of andere verdoken kosten. 

Ontdek meer over betalingen met Mollie.

Kies voor een optimale betaalervaring.