>

Magento 1

Magento 1

Ondersteund in samenwerking met Mage One.

Magento 1 compatibiliteit via Mage One

In juni 2020 ging Magento 1 end-of-life. Dit houdt in dat Adobe geen beveiligingsupdates en patches meer aanbiedt, noch specifieke ondersteuning voor Magento 1. Omdat sommige handelaren niet kunnen of willen migreren naar een ander platform, is Mollie een partnerschap aangegaan met Mage One om een oplossing te bieden.

Mage One biedt permanente, competente ondersteuning voor handelaren die Magento 1 professioneel willen blijven gebruiken. Met een licentie van Mage One krijgen Magento 1-handelaren beveiligingsupdates en patches om hun webshop actief en beschermd te houden.

Samengevat biedt de combinatie van Mage One en Mollie Magento 1 handelaren een alternatief om te platformen en helpt het handelaren te blijven groeien op hun pad.

Kenmerken

Mollie is de makkelijkste manier om je Magento winkelbetalingen te verwerken.

Dankzij moederbedrijf Adobe brengt Magento Commerce visuele expertise naar e-commerce en Magento winkels zijn levendig en kleurrijk, met boeiende beelden die conversies stimuleren en sessies verlengen.

Als het gaat om de laatste stap in de klantreis: het voltooien van de aankoop – dat is het werk voor Mollie.

Check-out die beter converteert

Integreren van Mollie's betalingsgateway in Magento is eenvoudig: onze REST API stelt een waaier aan betalingsmethoden beschikbaar - van Visa en Mastercard tot Apple Pay en een reeks binnenlandse betalingsnetwerken in Europa. Succespercentages stijgen wanneer klanten op een eenvoudige manier kunnen betalen zoals zij dat willen.

Het is een krachtige, flexibele, enkele plugin - en houdt klanten op je site: geen omleidingen, geen wegklikken. Multi-valuta is ingebouwd om euro's, dollars, ponden en meer te hanteren voor een echt wereldwijde betalingservaring.

Mollie x Magento

Integreert snel alle belangrijke betalingsmethoden kant-en-klaar in je Magento webshop, wat je ook verkoopt:

 • Binnen enkele minuten online: Het aanmaken en activeren van je Mollie account gaat snel. Je kunt binnen 15 minuten beginnen met het accepteren van betalingen.

 • Een alles-in-één oplossing: Een enkel contract en integratie stellen je in staat om alle belangrijke betalingsmethoden te accepteren, inclusief Visa, Mastercard, American Express, PayPal, SEPA Direct Debit, SOFORT Banking, iDEAL, Bancontact, Apple Pay en meer.

 • Transparante prijzen: Geen minimale kosten, geen bindende contracten, geen verborgen kosten. Bij Mollie betaal je alleen voor geslaagde transacties. Meer leren over prijzen en kosten.

 • Serieuze beveiliging: Volledig PCI-DSS niveau 1 gecertificeerd en gratis gebruik van machine learning fraudebescherming en 3-D Secure.

 • Gestroomlijnde check-out: In plaats van doorgestuurd te worden naar externe pagina's, kiezen klanten hun gewenste betaalmethode en uitgever vanuit je webshop omgeving.

 • Gemakkelijke terugbetalingen: Terugbetalingen direct vanuit de Magento backend uitvoeren, met ondersteuning voor gedeeltelijke en extra terugbetalingen.

 • Intuïtief Dashboard: Alle inzichten die je nodig hebt – real-time, op één enkele plaats en direct exporteerbaar. Analyseer en verbeter de prestaties, herken patronen in verkoopgegevens en neem cruciale beslissingen om te verbeteren.

 • Meertalige ondersteuning: Onze meertalige klantenservice en technische ondersteuningsteams staan klaar om je te ondersteunen. Wereldklasse klantenservice is onderdeel van het pakket.

Mollie's Magento plugin wordt aangedreven door een wereldklasse betalingsgateway verbonden met alle grote betalingsnetwerken van: creditcards en betaalkaarten tot SEPA en SWIFT.

Beveiligings- en nalevingsnormen zijn uitmuntend, gereguleerd en op een niveau met wereldwijde banknormen. Zelfs als regelgeving verandert, kun je erop vertrouwen dat je compliant bent.

In geval van uitzonderingen ondersteunt Mollie naadloze chargebacks, terugbetalingen, herbestellingen, wijzigingen en annuleringen. De processen zijn gebouwd en klaar voor gebruik. Als je winkels bouwt voor je klant, kun je die functies ook aan hun klanten aanbieden.

Installatie

 1. Maak een Mollie account aan

 2. Download de plugin van de Magento Marketplace

 3. Activeer de plugin en voer je Mollie API-sleutel in

 4. Zodra het onboardingsproces in je Mollie account is voltooid, begin je met het accepteren van betalingen. Je bent meestal binnen één werkdag operationeel.

Je kunt ook de Mollie Magento plugin installeren met behulp van Composer. Meer leren.

Zorgeloos

Mollie maakt het betalingsproces zorgeloos en lokaal voor de klant. Eén plugin geeft je een API-gateway die je site met de wereld verbindt, met toegewijde hulp en ondersteuning altijd gereed.

Probeer Mollie voor Magento gratis. Geen vaste verplichtingen. Geen verborgen kosten.

Compatibel met onze producten:

Compatibel met onze producten:

Succesverhalen:

Gerelateerde integraties

Geef je bedrijf een boost met alle ondernemingsmogelijkheden

Direct een online webshop met onze gratis te gebruiken software.

Maak eenvoudig je eigen website of je e-commerce site met CmonSite.

Ontgrendel waarde door de hele marketing funnel heen

Voeg een betaallink toe aan je AFAS-factuur.