Mollie & Magento 1

Moeiteloze betalingen voor Magento
Door Mage One
Category
Integrations
Compatibiliteit
CE 2.1+
Release date
Juni 2020

Magento 1 compatibiliteit via Mage One

In juni 2020 bereikte Magento 1 zijn end of life-moment. Sindsdien biedt Adobe geen security patches en updates meer. Daarnaast is ondersteuning voor Magento 1 beëindigd. Om een oplossing te bieden voor merchants die niet kunnen of willen switchen naar een ander platform, is Mollie een samenwerking met Mage One aangegaan.

Mage One biedt permanente, deskundige ondersteuning aan merchants die Magento 1 blijven gebruiken. Met een Mage One licentie ontvangen zij de security patches en updates die ze nodig hebben om hun webshop live en beschermd te houden.

De combinatie van Mage One en Mollie biedt Magento 1 merchants een alternatief voor replatforming en helpt ze om hun groeipad te blijven volgen.

Mollie is de makkelijkste manier om je Magento shop betalingen te verwerken.

Dankzij moederbedrijf Adobe levert Magento Commerce visuele expertise aan e-commerce. Magento shops zijn levendig en kleurrijk, met boeiende beelden die conversie stimuleren en sessies verlengen.

De laatste stap in de customer journey – het voltooien van de aankoop – is een taak voor Mollie.

Beter converterende checkout

Mollie’s betalingsgateway integreren in Magento is eenvoudig: onze REST API maakt een regenboog aan betalingsmethoden mogelijk - van Visa en Mastercard tot Apple Pay en allerlei nationale betalingsnetwerken in heel Europa.

Succespercentages stijgen wanneer klanten makkelijk kunnen betalen, op de manier die zij willen. Het is krachtig, flexibel, heeft één plugin en houdt klanten ter plaatse: niet verwisselen, niet wegklikken. Multi-currency is ingebouwd voor het omgaan met euro’s, dollars, ponden en meer. Zo heb je een echte wereldwijde betalingservaring.

Mollie x Magento

Wat je ook verkoopt, Mollie koppelt alle grote betaalmethodes eenvoudig aan je Magento webshop.

 • In een paar minuten online: een Mollie account aanmaken en activeren is zo gebeurd. Binnen vijftien minuten kun je als betalingen accepteren.
 • Eén oplossing voor alles: met één contract en integratie kun je alle bekende betaalmethodes accepteren, zoals Visa, Mastercard, American Express, PayPal, SEPA Direct Debit, SOFORT Banking, iDEAL, Bancontact en Apple Pay.
 • Transparante pricing: geen minimumkosten, geen vaste contracten, geen verborgen fees. Met Mollie betaal je alleen voor geslaagde transacties. Lees meer over Mollie pricing en fees.
 • Serieus beveiligd: volledig gecertificeerd op PCI-DSS level 1, gratis machine learning fraudebescherming en 3D Secure.
 • Gestroomlijnde checkout: klanten belanden niet op externe pagina’s, maar kiezen hun betaalmethode en issuer binnen jouw webshop-omgeving.
 • Makkelijke refunds: regel refunds vanuit de Magento backend, met ondersteuning voor gedeeltelijke en extra refunds.
 • Intuïtief dashboard: alle inzichten die je nodig hebt, in realtime, op één plek en meteen te exporteren. Analyseer en verbeter prestaties, signaleer patronen in salesdata en maak belangrijke beslissingen om te verbeteren.
 • Meertalige ondersteuning: onze meertalige klantenservice en technische ondersteuningsteams staan klaar om je te helpen. De beste service ter wereld is onderdeel van het totaalpakket.

De motor achter Mollie’s Magento plugin is een ijzersterke betalings-gateway, verbonden aan alle wereldwijde betalingsnetwerken - van debit- en creditcards tot SEPA en SWIFT. De uitstekende security- en compliance-standaarden zijn gereguleerd en op het niveau van wereldwijde banknormen. En als regels veranderen, kun jij er gerust op zijn dat je eraan blijft voldoen.

In geval van uitzonderingen ondersteunt Mollie naadloze chargebacks, terugbetalingen, re-orders, wijzigingen en annuleringen. De processen zijn gebouwd en klaar voor gebruik. Als je winkels bouwt voor je klanten, kun je deze opties ook aan hun klanten aanbieden.

Installatie

 1. Creëer een Mollie account
 2. Installeer de plugin van de Magento Marketplace.
 3. Activeer de plugin en voer je Mollie API-sleutel in.
 4. Zodra het onboardingsproces in je Mollie-account is voltooid, kun je beginnen met het accepteren van betalingen. Normaal gesproken werkt alles binnen een dag.

Je kunt de Mollie Magento plugin ook installeren met Composer. Lees meer.

Alles goed geregeld

Mollie maakt van het betaalproces een gebruiksvriendelijke en gelokaliseerde klantervaring. Via één plugin creëer je een API gateway waarmee je site aan de hele wereld is gekoppeld. Persoonlijke ondersteuning nodig? We staat altijd voor je klaar.

Probeer Mollie voor Magento gratis uit. Geen vaste contracten. Geen verborgen fees.

Integreer lokale en internationale betaalmethodes