Esign

We willen onze klanten écht helpen bij hun digital verhaal.

Interview met Anton Luyten Managing Partner bij Esign.

Bedrijven hebben niet altijd de skills om online successen te boeken. Esign helpt hen daarbij, met de steun van e-commerceplatform Shopify. Anton Luyten: “Shopify is ideaal zowel voor bedrijven die starten in e-commerce als bedrijven die klaar zijn voor nieuwe stappen met hun shop.”

Zaakvoerder Anton Luyten bespreekt een design met een medewerker

Shopify is voor veel klanten van Esign de beste keuze: ze overtuigen onder meer het hippe kindertassen-merk Jeune Premier en boxershort-gigant McAlson. “We geven heel duidelijk mee waarom we denken dat deze ecommerce het beste is. Het werkt perfect voor starters in e-commerce, met een eenvoudige versie waarbij vrijwel alles voor jou geregeld wordt. En groeit je merk, dan groeit Shopify makkelijk mee. Omdat het zo stabiel is, leent het zich ook perfect voor heel grote e-commerceprojecten. Fulltime Sport bijvoorbeeld, een voetbalspeciaalzaak uit Gent, verkocht samen met voetbalclub KAA Gent maar liefst 10.000 mondmaskers in één avond. Grote orders zijn voor Shopify geen problem.”

Banners in het kantoor van Esign

Zo efficient mogelijk

Het overgrote deel van de webshops van Esign gebruikt due Shopify. “We willen onze klanten hier zo goed mogelijk in adviseren, omdat we zien dat het voor veel bedrijven moeilijk is om vast te stellen wat ze echt nodig hebben. Dat is ook de reden waarom we intern een online marketingteam hebben. Want ook adverteren is een vak apart.

Medewerkers aan het werk in het kantoor van Esign

Beginnende shops moeten vaak beslissen wat een nuttige investering is op vlak van online marketing. Een advertentie in een lokaal blad is bijvoorbeeld tastbaar voor klanten. Maar adverteren op Google via SEA is dat niet. Daarom spelen we onze online expertise uit, via onze blog bijvoorbeeld, of op een van de evenementen die we een paar keer per jaar organiseren. We willen het eenvoudiger maken voor klanten, maar vooral mee met hen een online strategy uitstippelen die hen écht helpt.”

Voor veel bedrijven is het moeilijk om vast te stellen wat ze nodig hebben. We willen hen daar zo goed mogelijk in adviseren.

Anton Luyten Managing Partner bij Esign

Bij Esign is de hele organisatie erop gericht om klanten zo efficiënt mogelijk te ondersteunen. “Om nog een voorbeeld te geven: we raden onze klanten aan om sommige webpagina’s niet aanpasbaar te maken. Denk maar eens aan de contactpagina: het is niet nodig om daar elke dag iets aan te veranderen. Die pagina mag dus statisch blijven. Dat maakt het makkelijker om de site te bouwen én dat scheelt heel wat in het kostenplaatje. Moet er toch iets aangepast worden, dan hoeft dat meestal maar één keer per jaar en kunnen wij het vlot doen voor de klant.”

Medewerkers aan het werk in het kantoor van Esign

Open in eerlijk

“Sommige bedrijven vinden het gek dat ze nog moeten betalen voor een betalingsplatform, terwijl ze dat normaal vinden voor een betaalterminal”, vertelt Anton. Waar dat budget heen gaat, moet dus erg duidelijk zijn. “Als ze die extra kost moeten doen voor een platform, willen ze daar wel duidelijkheid over. Die transparency is belangrijk, zowel voor de klanten als voor ons.”

Mollie sluit voor Esign mooi aan bij dat idee. “Alles is duidelijk: wat je moet weten, hoe het werkt, wat het kost. Mollie is daar open over, wat niet bij elk bedrijf het geval is.” Die openheid is volgens Anton één van de sterktes van Mollie en een belangrijke reden voor Esign om samen te werken. “Qua betalingsplatform laten we onze klanten graag zelf de keuze. Dat neemt niet weg dat we ook bij deze beslissing klaarstaan voor advies. Shopify laat honderd verschillende betaalmethodes toe, maar we merken wel dat Mollie een uitstekende keuze is.”

Voor een echt mooie betaalpagina kom je automatisch bij Mollie terecht.

Anton Luyten Managing Partner bij Esign
Kies voor een optimale betaalervaring.