Mollie Content Hub

Alles wat je wilt weten over Mollie, e-commerce en online payments. Kennis, trends en inzichten gedeeld in de vorm van: artikelen, whitepapers en succesverhalen.

Mollie unveils Saloua Essalhi as VP, Product for Payments

Met trots kondigen wij aan dat de talentvolle Saloua Essalhi toetreedt als Mollie’s nieuwe vicepresident Product for Payments.

Mollie benoemt Célie Verstelle tot Chief Legal Compliance Officer én RvB-lid

Mollie benoemt nieuwe Chief Legal Compliance Officer. Célie Verstelle zal deze functie vanaf nu op zich nemen en zo deel gaan uitmaken van het management team.

Doctor smiling

Successverhalen: Praxisdienst

“Mollie is een stuk betrouwbaarder, en we zijn onder de indruk van hun snelle change management.” — Michael Heine, CEO bij Praxisdienst.

Mollie haalt 665 miljoen euro (800 miljoen dollar) op in een door Blackstone Growth geleide Series C-financieringsronde

De investering helpt Mollie’s schaalbare, wereldwijde uitbreiding en technologische ontwikkeling te versnellen.

Welke trends hervormen de betaalmarkt in 2021?

De wereld van betalen en fintech verandert snel. Mollie was dan ook dik tevreden met een vermelding in het rapport als ‘florerende PSP’ die ‘de kansen in de online (retail-)markt heeft gegrepen’.

Run Mollie Run: hardlopen voor Justdiggit

Op 4 juni rent Mollie voor het goede doel. We zamelen geld in voor Justdiggit, een organisatie die de wereld helpt vergroenen. Ook doneren? Dat kan!

Mollie benoemt Shane Happach tot nieuwe CEO

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Shane Happach benoemd is tot onze nieuwe CEO. Happach is afkomstig van Worldpay, waar hij de functie vervulde van EVP en Head of Global eCommerce.

Mollie recognized in top 10 Magento partners

Magento, one of the main e-commerce platforms, recognized Mollie as one of their top partners. In this article you read who we are and how it is to work with us.

Mollie maakt online betalen met maaltijd- en ecocheques van Monizze en Sodexo breed toegankelijk

Belgische webwinkels en providers kunnen binnenkort makkelijk een extra betaalmiddel aanbieden voor online aankopen met de elektronische maaltijd- en ecocheques van Sodexo en Monizze.

  • 1
  • 2