Apple Pay

Apple Pay

Met Mollie ontvang je snel en eenvoudig betalingen via Apple Pay in je webwinkel, beschikbaar voor alle Apple-gebruikers in meer dan 32 landen. Bij Mollie betaal je geen extra kosten, naast de reguliere creditcardtarieven.

Wat is Apple Pay?

Apple Pay is de eigen betaalmethode van Apple, beschikbaar in meer dan 35 landen voor alle Apple-gebruikers. Het maakt gebruik van de Wallet-app, waarin de gebruiker zijn betaalkaarten plaatst. De daadwerkelijke betaalmethode hangt dus af van de kaarten die in de Wallet geplaatst zijn. Op dit moment worden alleen creditcards ondersteund. De Wallet kent alle details en voorkeuren van de verschillende kaarten. De betaling wordt voltooid met een scan van de vingerafdruk of gezicht. Hiermee voldoet Apple Pay aan de Strong Customer Authentication (SCA) regelgeving uit de Payment Services Directive 2 (PSD2).

Wat zijn de voordelen van Apple Pay via Mollie?

  • Beschikbaar voor alle Apple-gebruikers in meer dan 32 landen
  • Snel, veilig en gemakkelijk betalen voor de klant
  • Voldoet aan de Strong Customer Authentication (SCA) regelgeving uit de Payment Services Directive 2 (PSD2)
  • Geen extra kosten (naast regulier creditcardtarief)
  • Lokale support: onze support is lokaal in elk land en staat voor je klaar. Dus kom je er niet uit of heb je aanvullende vragen over Apple Pay betalingen? Neem contact op!

Met al deze voordelen is Mollie de snelste en gemakkelijkste manier om Apple Pay als betaalmethode toe te voegen aan je webshop. Direct beginnen? Meld je vandaag nog aan.

Apple Pay eenvoudig integreren in je webshop

Met Mollie stel je de Apple Pay betaalmethode snel en gemakkelijk in. Je hoeft geen langdurige registratieprocessen te doorlopen en gebruikt Mollie’s gratis open source pakketten en plugins voor de meeste programmeertalen en e-commerce platforms. Zo kun je Apple Pay gemakkelijk in elk project integreren.

Lees hier meer over de integratie van Apple Pay in populaire e-commerce platformen:

Apple Pay in Woocommerce integreren
Apple Pay in Magento 2 integreren
Apple Pay in Prestashop integreren

Ontdek ook onze andere integraties!

Hoe werkt Apple Pay?

Ons systeem detecteert automatisch of je klant betaalt vanaf een Apple device. Alleen dan wordt Apple Pay getoond als betaalmethode. Na het selecteren van Apple Pay als betaalmethode wordt de betaling voltooid met de Touch ID of Face ID. Dit betekent een naadloze ervaring voor de klant.

Voor de ondernemer zijn er geen extra kosten verbonden aan het gebruik van Apple Pay. Je betaalt alleen de reguliere kosten voor creditcard.

Veelgestelde vragen

Wat kost een Apple Pay transactie?

Bij Mollie betaal je naast de reguliere creditcardtarieven geen extra kosten voor de transacties.

Hoe activeer ik Apple Pay?

Je activeert Apple Pay zelf in je Mollie Dashboard. Hiervoor moet je eerst creditcard activeren als betaalmethode.

Eén contract

Bij Mollie integreer je alle bekende betaalmethoden zoals iDEAL, Bancontact en Creditcard met slechts één contract.

Bekende betaalmethodes binnen handbereik

Of je nu internationaal wilt groeien of op een specifieke markt wilt focussen, alles is mogelijk. Mollie ondersteunt alle bekende betaalmethodes, zodat je je bedrijf kan laten groeien, ongeacht de locatie.