Cartes Bancaires

Cartes Bancaires

Met Mollie ontvang je snel en eenvoudig betalingen via Cartes Bancaires, de meest gebruikte betaalmethode in Frankrijk. Binnen 10 minuten kun je al betalingen ontvangen via Cartes Bancaires en wij rekenen geen verborgen kosten. Je betaalt alleen per geslaagde transactie.

Wat zijn Cartes Bancaires?

Cartes Bancaires zijn de meest gebruikte creditcards in Frankrijk, met meer dan 64 miljoen kaarten in circulatie. De kaarten zijn co-branded met Visa. Zoals bij andere creditcards betalen klanten hun aankopen pas later, meestal aan het einde van de maand, maar hoeft de verkoper hier niet op te wachten. Hoewel betalingen niet gegarandeerd zijn, zorgen de aankoopverzekeringen die consumenten krijgen voor hogere conversies voor winkeliers. Cartes Bancaires aanbieden als betaalmethode zorgt ervoor dat bedrijven gemakkelijk naar Frankrijk kunnen uitbreiden en daar hun service en producten kunnen aanbieden.

In 2015 werden 11 miljard Cartes Bancaires-transacties verwerkt, goed voor 565 miljard euro.

Hoe werken Cartes Bancaires?

Voor klanten is betalen met Cartes Bancaires identiek aan betalen met andere creditcards, het is dus erg simpel. Klanten vullen hun kaartgegevens in en bevestigen de betaling. Met behulp van onze Recurring API is het ook mogelijk om one-click betalingen, gespreide betalingen en andere complexe betaalstructuren te faciliteren via Cartes Bancaires.

Voordelen van Cartes Bancaires implementeren via Mollie

Wanneer je Cartes Bancaires implementeert via Mollie, accepteer je alle belangrijke betaalmethoden via een enkele integratie. Hierdoor heb je ook al je transacties handig en overzichtelijk bij elkaar in je transactieoverzicht. Onze slimme en simpele API zorgt ervoor dat de integratie robuust is en hoge transactievolumes aankan. Met onze API en het Dashboard kun je makkelijk en direct terugbetalingen uitvoeren of al je data exporteren naar verschillende bestandsformaten voor je boekhouder of boekhoudprogramma. En we hanteren competitieve prijzen, zonder verborgen kosten.

Cartes Bancaires zijn makkelijk te implementeren met Mollie. Er is geen langdurige aanmeldprocedure en we hebben gratis open source packages en plugins beschikbaar voor de meeste programmeertalen en e-commerceplatforms, waardoor je Mollie en onze betaalmethoden makkelijk integreert in ieder project. Onze prijzen zijn transparant; je betaalt alleen voor geslaagde transacties. En je persoonlijke Dashboard verschaft cruciale inzichten in al je transacties en statistieken. Mollie is de snelste en makkelijkste manier om betalingen via Cartes Bancaires te accepteren in je website of app.

Eén contract

Bij Mollie integreer je alle bekende betaalmethoden zoals iDeal, Bancontact en Creditcard met slechts één contract.

Bekende betaalmethodes binnen handbereik

Of je nu internationaal wilt groeien of op een specifieke markt wilt focussen, alles is mogelijk. Mollie ondersteunt alle bekende betaalmethodes, zodat je je bedrijf kan laten groeien, ongeacht de locatie.