paysafecard

paysafecard

Met Mollie ontvang je snel en eenvoudig betalingen via paysafecard, de grootste online prepaid betaalmethode in 43 landen. Wij rekenen geen verborgen kosten en je betaalt alleen per geslaagde transactie.

Wereldwijd: 15%

Wat is paysafecard?

paysafecard is een prepaid betaalkaart waarmee in 43 verschillende landen online betaald kan worden. Consumenten betalen ermee zonder persoonlijke of financiële gegevens af te hoeven geven, of zelfs zonder een bankrekening of creditcard te hebben. paysafecard is de Europese marktleider op het gebied van prepaid betaalmethoden. De tegoedkaarten kunnen gekocht worden bij meer dan 500.000 verkooppunten ter waarde van 10, 25, 50 of 100 euro.

paysafecard wordt voornamelijk gebruikt door jongeren en consumenten zonder toegang tot een bankrekening of creditcard. Vooral games, films, boeken en software worden online betaald met paysafecard, maar ook op social media, online datingplatforms, en bij VoIP- en cloudservices worden de tegoedkaarten veel gebruikt om aankopen mee te betalen.

Hoe werkt paysafecard?

Wanneer consumenten met paysafecard willen betalen, kunnen ze dat doen met een vooraf gekochte tegoedkaart of via hun online paysafecard account. In het betaalscherm vullen ze de code in die te vinden is op de tegoedkaart. Het aankoopbedrag wordt direct in mindering gebracht op het totaalbedrag van de kaart. Kaarten kunnen meerdere keren gebruikt worden zolang het resterende bedrag dat toelaat. Het is ook mogelijk om meerdere kaarten te gebruiken om een enkele aankoop te betalen.

Voordelen van paysafecard implementeren via Mollie

Wanneer je de paysafecard betaalmethode integreert via Mollie, houdt dat onder andere in dat je alle belangrijke betaalmethodes via een enkele integratie kan aanbieden. Hierdoor heb je ook al je transacties handig en overzichtelijk bij elkaar in je transactieoverzicht. Onze slimme en simpele API zorgt ervoor dat de integratie robuust is en hoge transactievolumes aankan. Met onze API en het Dashboard kun je makkelijk en direct een terugbetaling uitvoeren of al je transactiedata exporteren naar verschillende bestandsformaten voor je boekhouder of boekhoudprogramma. En we hanteren competitieve prijzen, zonder verborgen kosten.

Het implementeren van paysafecard als betaalmethode is via Mollie eenvoudig. Neem hiervoor contact op met ons, zodat we het snel aan je account kunnen toevoegen en je direct betalingen kunt ontvangen. We hebben gratis open source packages en plugins beschikbaar voor de meeste programmeertalen en e-commerceplatforms, waardoor je Mollie en onze betaalmethoden makkelijk integreert in ieder project. Onze prijzen zijn transparant; je betaalt alleen voor geslaagde transacties. En je persoonlijke Dashboard verschaft cruciale inzichten in al je transacties en statistieken. Mollie is de snelste en makkelijkste manier om betalingen via paysafecard te implementeren in je website of app.

Eén contract

Bij Mollie integreer je alle bekende betaalmethoden zoals iDEAL, Bancontact en SOFORT Banking met slechts één contract.

Bekende betaalmethodes binnen handbereik

Of je nu internationaal wilt groeien of op een specifieke markt wilt focussen, alles is mogelijk. Mollie ondersteunt alle bekende betaalmethodes, zodat je je bedrijf kan laten groeien, ongeacht de locatie.