KBC-betaalknop

KBC-betaalknop

KBC-betaalknop

KBC-betaalknop

KBC-betaalknop

Via Mollie kan je snel en makkelijk betalingen ontvangen via de KBC/CBC-betaalknop. Het neemt slechts 10 minuten in beslag om deze betaalmethode te implementeren. Er zijn bovendien geen verborgen kosten; je betaalt alleen voor geslaagde transacties.

Via Mollie kan je snel en makkelijk betalingen ontvangen via de KBC/CBC-betaalknop. Het neemt slechts 10 minuten in beslag om deze betaalmethode te implementeren. Er zijn bovendien geen verborgen kosten; je betaalt alleen voor geslaagde transacties.

Toegang tot alle functies

Alleen betalen per transactie

Op elk moment opzegbaar

Tarieven

KBC-betaalknop prijzen Mollie

KBC Betaalknop

0,90% + €0,25

Veelgestelde vragen

Wat is de KBC/CBC-betaalknop?

De KBC/CBC-betaalknop is een online betaalmethode voor klanten van de KBC en CBC, de grootste consumentenbanken van België. KBC is de tak in Vlaanderen terwijl CBC de diensten in Wallonië verzorgt. Beide takken bieden hun klanten een betaalknop waarmee online betalingen snel en gemakkelijk kunnen worden overgemaakt. Wanneer klanten betalen via de KBC/CBC-betaalknop, maken zij de betaling rechtstreeks over vanuit hun eigen, vertrouwde online bankomgeving. Betalingen worden direct overgemaakt, dus eenmaal geautoriseerd zijn ze gegarandeerd.

Naast het feit dat het een veilige en gegarandeerde betaalmethode is, stelt KBC/CBC haar klanten ook in staat om bedragen tussen 50 en 1.250 euro tot 2 maanden later te betalen, wat de conversie bevordert. Klanten kunnen kiezen wanneer het bedrag van hun rekening wordt afgeschreven, maar handelaren worden altijd direct gecrediteerd.

Hoe werkt de KBC/CBC-betaalknop?

Wanneer klanten ervoor kiezen om te betalen met de KBC/CBC Betaalknop, selecteren ze eerst KBC of CBC. Klanten worden vervolgens doorgestuurd naar hun eigen, vertrouwde online bankomgeving, waar de betalingsgegevens al zijn ingevuld. De klant kan kiezen tussen het autoriseren van de betaling door gebruik te maken van een kaartlezer of door de betaling naar de smartphone app te sturen door een QR-code te scannen. Eenmaal geautoriseerd, is betaling gegarandeerd.

Voordelen van de KBC/CBC-betaalknop via Mollie

Er zijn veel voordelen aan het integreren van de KBC/CBC-betaalknop via Mollie. Je kunt alle grote betaalmethodes aanbieden door middel van één integratie. Dankzij ons slimme onboardingproces kun je snel betalingen accepteren, zonder al het papierwerk dat komt kijken bij het zelf opzetten van een verbinding. Onze slimme, maar eenvoudige API maakt de integratie ongelooflijk robuust en gebouwd op volume. Onze API en Dashboard maken directe terugbetalingen mogelijk en kunnen al jouw gegevens naar verschillende formaten exporteren voor je boekhouder. Onze prijzen zijn zeer concurrerend, zonder verborgen kosten. En je hebt geen KBC- of CBC-bankrekening nodig om betalingen te accepteren via de KBC/CBC-betaalknop wanneer je Mollie gebruikt, waardoor je gemakkelijk de Belgische markt kunt betreden.

De implementatie van de KBC/CBC-betaalknop via Mollie is eenvoudig: er is geen langdurig aanmeldingsproces en we hebben gratis, open-source pakketten en plugins beschikbaar voor de meeste programmeertalen en e-commerceplatforms, wat de integratie in elk project makkelijk maakt. Onze prijzen zijn transparant; je betaalt alleen een lage vergoeding voor succesvolle transacties. En je persoonlijke dashboard biedt je cruciale inzichten in al je transacties en statistieken. Mollie is de snelste en gemakkelijkste manier om de KBC/CBC-betaalknop te implementeren.

MollieBetaalmethodenKBC-betaalknop
MollieBetaalmethodenKBC-betaalknop